Stiri extrasport

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”

+26 Foto
Federica Nargi, iubita lui Alessandro Matri

Articol de Andra Mocanu  —  Wednesday, 12 June 2024

Federica Nargi (33 de ani) și fostul atacant Alessandro Matri (39) formează unul dintre cele mai solide cupluri din show-business-ul italian.

Ea este una dintre cele mai interesante italience la TV, iar el este fost fotbalist, cu peste 400 de meciuri în Serie A, îmbrăcând tricoul celor de la Juventus, AC Milan sau Lazio.

Au demonstrat an de an că, dacă există angajament, dragoste și dăruire, se poate merge împotriva stereotipurilor și se poate crea o familie solidă și plină de dragoste. Suprinzător, cei doi nu s-a căsătorit niciodată: „Va veni și acest pas, chiar dacă un copil înseamnă deja pentru totdeauna”.

+26 Foto
Federica Nargi

„Nu dormim împreună toată noaptea”

Totuși, Federica a recunoscut în fața Dilettei Leotta, la podcastul Mamma Dilettante, că cei doi dorm în camere separate. Cei doi au două fiice, Sofia (8 ani) și Beatrice (5 ani).

„Acum, eu și Alessandro dormim în camere separate noaptea. Unul dintre noi le duce pe fete la somn în dormitorul lor, pentru că cele două dorm împreună, dar trebuie să fim și noi acolo în timp ce închid ochii. Apoi, la un moment da, unul dintre cei doi ajunge în camera noastră, de obicei cea mai mare, în jurul miezului nopții, 1 dimineața, 2 dimineața. Deci unul merge în cealaltă cameră și de aceea nu dormim niciodată împreună toată noaptea. Dormim în camere separate”, a explicat Federica Nargi.

+26 Foto
Federica Nargi
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.