Liga 1

Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga

+9 Foto
Dennis Politic a decis să continue în alb-roșu și în sezonul următor. Foto: Instagram

Articol de Adrian Duţă   —  miercuri, 12 iunie 2024

Dennis Politic (24 de ani), extrema stânga de la Dinamo, și-a prelungit contractul cu echipa roș-albă. După ce l-a convins pe Darius Ghindovean (22 ani) să vină la echipă, așa cum a informat ieri GSP, șefii lui Dinamo au mai făcut o mutare.

Dennis Politic a semnat cu Dinamo prelungirea contractului până în 2027. El a venit anul trecut la „câini”, liber de contract, și a fost decisiv în salvarea de la retragradare.

Politic a marcat cele două goluri din barajul cu Csikszereda, 2-0 la general.

Dennis Politic a semnat prelungirea cu Dinamo: „Contract până în 2027”


„Contract până în 2027. Dinamo 1948 București și mijlocașul ofensiv Dennis Politic au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până la 30 iunie 2027, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu.

Cel mai bun jucător al sezonului trecut, 36 de meciuri, 8 goluri și două pase decisive pentru Dinamo în SuperLigă și în Cupa României, Dennis Politic a făcut primii pași în fotbal la FC Brașov și a terminat junioratul la Academia lui Manchester United. Dincolo de cifre, Dennis Politic s-a format în Anglia, în țara unde fotbalul este religie.

Port Vale (45/12), Bolton (30/5), Salford (11/2) și Cremonese (3/-) sunt cluburile la care a jucat Dennis Politic în carieră, în paranteză fiind numărul de meciuri și goluri pentru fiecare echipă”, a anunțat Dinamo pe contul de Facebook al clubului.

Dennis Politic și-a prelungit contractul cu Dinamo/ foto: Facebook @Dinamo București

Dennis Politic, prima mutare oficială făcută de Dinamo

Politic e prima mutare oficială făcută de Dinamo în această vară. „Câinii” încă nu au transferat niciun jucător, dar sunt aproape de a-l aduce pe Darius Ghindovean, un mijlocaș central crescut în Germania.

El vine de la Munster, echipă care a promovat în liga a doua din Germania la finalul sezonului trecut. Una alt jucător dorit de Dinamo în această vară e mijlocașul ofensiv Cătălin Cîrjan, așa cum a anunțat GSP.

El e liber de contract după ce s-a despărțit de Arsenal. Sezonul trecut a jucat la Rapid, sub formă de împrumut.

VIDEO. Imagini de la reunirea lui Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.