Liga 1

Favoritul lui MM vs. favoritul lui Becali » Cine joacă titular: „El va fi numărul 9 în sezonul viitor”

Mihai Stoica l-a susținut tot timpul pe David Miculescu în aparițiile publice / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  joi, 13 iunie 2024

Raul Rusescu, dublu campion cu FCSB, a fost prezent, azi, în studioul GSP Live, și a analizat situația din atacul campioanei României, după transferul lui Daniel Popa # Rusescu spune că David Miculescu va fi noul număr 9 titular al roș-albaștrilor, dacă FCSB alege să nu mai întărească acest post până la finalul perioadei de mercato.

Sezonul trecut, Miculescu a bifat 41 de prezențe pentru FCSB, a reușit 6 goluri și un assist. Mulțumit de randamentul lui David din finalul stagiunii, Rusescu îl vede pe fostul jucător de la UTA cu prima șansă la titularizare, în fața nou-venitului Popa.

VIDEO. Raul Rusescu: „David Miculescu va juca număr 9 la FCSB”

>

Dacă nu se schimbă situația în atacul FCSB, Miculescu va fi număr 9 sezonul viitor, în fața lui Daniel Popa. Am încredere în Miculescu, am văzut o schimbare la el, de atitudine, de post. În ultimele etape din sezon, a jucat foarte bine ca număr 9. Aștept să văd cum va evolua și cum va progresa pe poziția asta.

Miculescu nu este un jucător fără viteză. A învățat să protejeze mingea foarte bine, sare bine la cap. Dacă nu se întâmplă nimic extraordinar, cum ar fi venirea lui Louis Munteanu, el va fi titular în centrul atacului sezonul viitor”, a declarat Raul Rusescu la GSP Live.

Raul Rusescu: „Garita nu e o soluție pentru FCSB”

Arnold Garita, 28 de ani, atacantul lui Al Faisaly, rămâne liber de contract la finalul lunii iunie. Dorit în trecut de Gigi Becali, fostul jucător de la FC Argeș s-a autopropus acum la FCSB, mai în glumă, mai în serios.

„Hai la FCSB”, i-a scris un fan lui Arnold pe Instagram. Atacantul a răspuns amuzat: „Spune-i domnului Gigi Becali să mă sune”.

Întrebat despre posibilitatea ca Arnold Garita să ajungă la FCSB, Rusescu a răspuns succint: „Nu cred în varianta Garita la FCSB, nu ar fi o soluție pentru echipă”.

Miculescu - favoritul lui MM Stoica. Popa - pariul lui Gigi Becali

Dacă FCSB nu va reuși să transfere alt atacant important până la închiderea ferestrei de mercato, duelul dintre Miculescu și Popa va fi interesant și din perspectiva susținerii pe care aceștia o au în cadrul clubului. David e un favorit al managerului Mihai Stoica, în timp ce Becali a declarat că Daniel Popa e un pariu al lui și că l-a achiziționat de la U Cluj peste capul staff-ului tehnic.

Repet pentru posteritate, Miculescu e cel mai bun atacant român la ora actuală și va demonstra la anul că va fi mult mai bun decât este acum

- Mihai Stoica, manager FCSB

Popa este pariul meu, să vedem, l-am luat peste capul staff-ului. Și să vă spun ceva: mie îmi plăcea de Popa și când era la Dinamo

- Gigi Becali, patron FCSB

11 goluriși 5 assisturi a reușit Popa la U Cluj stagiunea anterioară, în 42 de meciuri, cifre superioare celor înregistrate de Miculescu la FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.