Liga 1

Sepsi și-a luat portar din Liga 2. Pleacă Niczuly?

Sepsi a anunțat transferul lui Szilard Gyenge (23 de ani), portarul de la Csikszereda/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Remus Dinu, Adrian Duţă  —  miercuri, 12 iunie 2024

Sepsi a anunțat transferul lui Szilard Gyenge (23 de ani), portarul de la Csikszereda.

Unul dintre cei mai buni oameni ai ciucanilor în barajul cu Dinamo nu a promovat cu Csikszereda în Liga 1, dar a făcut pasul la o echipă de play-off-ul Superligii. Gyenge a semnat cu Sepsi pe 4 ani.

Din informațiile GSP, Gyenge a venit să-i facă concurență lui Roland Niczuly, portarul titular și căpitanul echipei. El ar putea pleca dacă vine o ofertă pe care Sepsi o consideră potrivită, la fel ca și ceilalți jucători din lotul lui Bernd Storck.

Szilard Gyenge a semnat cu Sepsi

Szilard Gyenge, prezentat oficial de Sepsi

„Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord și cu portarul Gyenge Szilárd, în vârstă de 23 de ani.

Goalkeeper-ul, care ultima oară a evoluat la FK Csíkszereda – Miercurea Ciuc, a semnat un contract valabil pe patru ani cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK”, a transmis echipa din Sf. Gheorghe.

Gyenge a jucat 22 de meciuri în Liga 2 la Csikszereda în sezonul precedent și a încasat 22 de goluri. A bifat 8 partide în play-off, restul în sezonul regular.

A fost unul dintre cei mai buni oameni ai ciucanilor în barajul cu Dinamo, 0-2 la general, a limitat proporțiile scorului în turul barajului, la București, când „câinii” au ratat pe bandă rulantă.

Portarul e al 5-lea jucător adus de Sepsi în această vară, după Mihajlo Neskovic (Vozdovac), Stefan Hajdin (Zelez. Pancevo), Marius Coman (Corvinul) și Marcelo Freitas (UTA Arad).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.