Liga 1

Dat afară de la Rapid » Jucătorul care l-a enervat pe Șucu a fost pus pe liber

Dan Șucu/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 12 iunie 2024

Rapid a anunțat despărțirea de Virgil Drăghia (33 de ani), portarul de rezervă al echipei.

Drăghia e un produs al academiei Rapidului, dar a plecat de la club în 2011. S-a întors 7 ani mai târziu și a rămas până astăzi, când clubul a anunțat că i-a fost reziliat contractul.

Virgil Drăghia a plecat de la Rapid

„Contractul dintre FC Rapid și Virgil Drăghia a fost încheiat de comun acord, astfel încât ne despărțim de unul dintre cei mai vechi jucători din club. 117 meciuri la Rapid. Mulțumim, Virgil, pentru momentele minunate petrecute în Giulești!”, a anunțat Rapid pe pagina de Facebook a clubului.

Drăghia, rezerva lui Horațiu Moldovan și apoi a lui Marian Aioani, a fost unul dintre oamenii de la Rapid care l-au enervat pe Dan Șucu, acționarul pricipal al clubului din Giulești. Portarul l-a deranjat pe omul de afaceri pentru că a venit cu kilograme în plus după o pauză competițională.

În mesajul în care a anunțat că l-a angajat pe Neil Lennon ca antrenor la Rapid, Șucu a transmis că: „Sunt convins că nu vom mai avea jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă sau de pe pârtiile de schi, ori care să se prezinte la echipă cu kilograme în plus față de greutatea optimă”.

Fără să îl nominalizeze, Dan Șucu s-a referit atunci la Virgil Drăghia.

Virgil Drăghia a plecat de la Rapid/ foto: Facebook @FC Rapid 1923

Rapid continuă să facă curățenie în lot

Rapid a mai renunțat astfel la un jucător, după ce s-a despărțit deja de Alexandru Albu (liber), Iulian Cristea (liber), Kévin Soni (liber), Dragoș Grigore (liber), Jakub Hromada și Cătălin Cîrjan.

Primii 4 au fost lăsați să plece după ce le-au expirat contractele, ultimii doi erau doar împrumutați de Rapid.

VIDEO. Dan Șucu, discurs fără precedent după îndepărtarea lui Daniel Niculae de la Rapid: „Eu nu vreau să văd în fața mea oameni care vin cu scuze, nu cu soluții”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.