Media

Mihai Mironică, scuipat de nevestele fotbaliștilor, la meciul lui CFR Cluj. „Am primit de mamă, de copii. A fost «frumos»"

Articol de Emanoil Ursache  —  miercuri, 12 iunie 2024

Mihai Mironică și Ion Alexandru, doi dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, care vor face parte din echipa care va asigura comentariul PRO TV la Euro 2024, au povestit un incident de-a dreptul șocant. Mironică și Alexandru au fost scuipați efectiv de soțiile fotbaliștilor de la AS Roma.

Mihai Mironică și Ion Alexandru au comentat în 2008 partida AS Roma - CFR Cluj, 1-2, în care „dubla” lui Emmanuel Culio a produs pe Olimpico unul dintre cele mai mari rezultate din istoria recentă a fotbalului românesc.

Emmanuel Culio a marcat o dublă în AS Roma - CFR Cluj 1-2

Mironică și Alexandru au urlat de bucurie la fiecare reușită a lui Culio, însă au avut ghinionul să se afle în mijlocul suporterilor gazdelor, la acea vreme, nu într-o cabină izolată pentru comentatori poziționată spre partea de sus a stadionului, cum se practică de obicei.

Mihai Mironică și Ion Alexandru, jigniți și scuipați la AS Roma - CFR Cluj, în 2008

„Cred că soțiile jucătorilor de la AS Roma încă ne știu, pentru că erau în fața noastră și ne-au scuipat, și au aruncat în noi cu niște chestii. A fost foarte interesant (n.r.- ironic).

Un pic, așa, ne-au scuipat. A fost interesant. Nu știam exact a cărui jucător era fiecare soție, nu eram la curent. Dar Culio a primit de mamă, de copii, și noi la fel. Adică a fost «frumos»”, a dezvăluit comentatorul Ion Alexandru, în cadrul unui podcast de pe canalul de YouTube.

Mihai Mironică a confirmat incidentul

Mihai Mironică a confirmat, la rândul său, incidentul, oferind și o explicație pentru cele petrecute: „Poziția de comentariu nu era într-o cabină spre vârful stadionului, ci era în mijlocul tribunei”.

VIDEO Răzvan Marin are doar o dorință de la el și colegii lui: „Vreau să se vadă acea foame de rezultate și să scoatem lumea în stradă”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.