Campionate

Bayern îl scapă pe Drăgușin de concurență! Prețul transferului: 30 de milioane de euro

Hiroki Ito, stânga, a preferat-o pe Bayern lui Tottenham / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu   —  joi, 13 iunie 2024

Fundașul central al lui VfB Stuttgart, Hiroki Ito (25 de ani), semnează cu Bayern. Jucătorul dorit și de Tottenham îi costă pe bavarezi 30 de milioane de euro.

Ange Postecoglou, managerul lui Radu Drăgușin la Tottenham, a declarat în mai multe rânduri că și-ar mai dori un fundaș central în lot. Ceea ce ar însemna un concurent în plus pentru internaționalul nostru, care și așa are viață grea cu olandezul Micky van de Ven.

Bayern dă 30 de milioane de euro pe jucătorul dorit și de Tottenham

Spurs puseseră ochii pe internaționalul japonez Hiroki Ito, 25 de ani, vicecampion al Germaniei cu VfB Stuttgart, în sezonul recent încheiat. Dar Bayern a fost mai repedă acum decât în iarnă, când l-a pierdut pe Drăgușin în duelul cu englezii.


Tabloidul Bild a anunțat joi de dimineață că multipla campioană a Germaniei și a Europei l-a convins pe Ito și i-a anunțat pe șvabi că va plăti clauza pe care apărătorul central de picior stâng o are în contract, cifrată la 30 de milioane de euro. Publicația amintită dezvăluie că doar semnătura jucătorului pe contract mai lipsește.

Un atu pentru Bayern a fost și faptul că Ito se simte confortabil în Germania, alături de partenera sa și de copilul nou-născut, iar dacă se mută de la Stuttgart la Munchen, tot în Bundesliga , nu se vor schimba prea multe din punct de vedere geografic.

Tottenham îl monitoriza pe Hiroki Ito de câteva luni

Japonezul a fost ofertat și de Al-Nassr, clubul lui Cristiano Ronaldo, dar a refuzat din start propunerea pentru că și-a dorit să joace în continuare la nivelul înalt. Tottenham îl monitoriza de câteva luni - mai dezvăluie Bild.


Altfel, Bayern a avansat și pe pista „Jonathan Tah” (28 de ani), cu care a ajuns deja la un acord. Același ziar scrie că directorul sportiv Max Eberl a avut deja o primă rundă de negocieri cu omologul său de la Leverkusen, Simon Rolfes. Bayer vrea 40 de milioane de euro în schimbul internaționalului german.

VIDEO. Răzvan Marin are doar o dorință de la el și colegii lui: „Vreau să se vadă acea foame de rezultate și să scoatem lumea în stradă”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.