Liga 1

Le-a dat „seen”! MM Stoica nu a mai suportat: „Nu mă mai interesează jucătorul ăsta”

Articol de Romeo Ene   —  joi, 13 iunie 2024

Transferul lui Louis Munteanu (21 de ani) la FCSB a intrat în impas. Mihai Stoica (59 de ani), oficialul roș-albaștrilor, a explicat faptul că atacantul nu mai reprezintă un punct de interes pentru el și nu mai dorește să-l transfere.

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, anunța miercuri seara faptul că i-a trimis Fiorentinei o ofertă de 1,5 milioane de euro, însă nu a primit niciun răspuns. MM Stoica a confirmat și a explicat faptul că subiectul este închis pentru el. David Miculescu (23 de ani), atacantul roș-albaștrilor, este net superior lui Munteanu, în viziunea președintelui Consiliului de Administrație.

MM Stoica, despre Louis Munteanu: „De trei săptămâni i s-a făcut ofertă și nu am primit niciun răspuns”

Italienii nu au răspuns ofertei FCSB-ului. Louis Munteanu este curtat și de Rapid, iar Dan Șucu ar putea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. Deși patronul roș-albaștrilor și-l dorește foarte mult pe fostul atacant de la Farul, Mihai Stoica nu este la fel de impresionat și nu are cuvinte de laudă pentru Louis Munteanu.


„Nu e un subiect care să mă intereseze pe mine. Dacă Gigi vrea să-l ia, să-l ia și cu asta basta! Dacă el vrea să vină, dacă Fiorentina vrea să-l vândă.. A spus Gigi foarte clar că de trei săptămâni i s-a făcut ofertă și nu a primit niciun răspuns. Nu sunt concentrat pe problema asta, nu mă interesează jucătorul ăsta.

Eu am spus-o și o repet, pentru mine Miculescu e mult peste, e cel mai bun număr 9 român. Așa văd eu. A început să joace, mulți m-au luat la mișto și am luat campionatul cu el. Nu s-a discutat direct cu Fiorentina, poate să se oprească și la intermediari”, a explicat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dacă FCSB iese din cursa pentru Louis Munteanu, ar putea profita Rapid, atacantul fiind pe lista giuleștenilor. Victor Angelescu, acționarul minoritar, a declarat recent că: „Ni-l dorim pe Louis Munteanu, vrem să îl aducem. Nu suntem într-o negociere avansată.

Venirea lui Louis Munteanu depinde de plecarea lui Rrahmani și există un interes major pentru el. În proporție de 75-80%, va pleca. Trebuie să ne pregătim pentru acest scenariu”.


VIDEO. Raul Rusescu știe cine va fi număr 9 la FCSB: „Asta dacă nu se întâmplă ceva extraordinar”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.