Liga 1

Gigi Becali a dezvăluit suma exactă pe care a plătit-o pentru Ștefănescu + Ce le transmite lui Șucu și Angelescu, după acuzațiile controversate

Gigi Becali, azi la Palat

Articol de Andrei Furnigă (video), Romeo Ene, Carmen Dumitru   —  joi, 13 iunie 2024

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, a dezvăluit suma pe care a achitat-o pentru transferul lui Marius Ștefănescu (25 de ani) la FCSB.

Miercuri seara, Becali explicase faptul că a plătit o sumă importantă pentru jucătorul lui Sepsi, peste un milion de euro. Joi, patronul a precizat suma exactă: 1.310.000 de euro pentru „aripa” covăsnenilor. În urma acestei tranzacții, Sepsi va primi 655.000 de euro.

VIDEO. Gigi Becali, suma exactă plătită pentru Ștefănescu și răspuns pentru acuzațiile din trecut făcute de Dan Șucu


Becali i-a oferit un răspuns și lui Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, care lansase un atac nemaivăzut în luna martie, în legătură cu trecerea lui Marius Ștefănescu la FCSB. Atunci, șeful din Giulești explicase clar faptul că jucătorul lui Sepsi ratează intenționat meciurile cu FCSB, iar transferul acestuia este iminent.

Patronul roș-albaștrilor a explicat, de asemenea, cum au decurs negocierile cu Sepsi pentru transferul lui Ștefănescu: „Negocierile au fost de durată, nu dure, negocierea e cam de două săptămâni.

1.310.000 euro am plătit pentru Ștefănescu. E problema lor (n.r. - Dan Șucu și Victor Angelescu), fiecare comentează în felul lui ce vrea. Atunci a fost un comentariu urât, care nu se face.

Nu mai există așa ceva (n.r. aranjamente). Poți să mai zici de anumiți conducători, dar de jucători.. Pe vremea când se făceau aranjamente, jucătorii mai rar... fiecare face ce vrea.


Cred că nu mai e nevoie de comentarii, prezentări atunci când vorbim despre Ștefănescu”, a declarat Gigi Becali.

În urmă cu doar câteva luni, Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, anunța că Marius Ștefănescu nu va ajunge niciodată în curtea celor de la FCSB, asta în urma acuzațiilor lansate de Dan Șucu, finanțatorul celor de la Rapid.

În cele din urmă, mutarea s-a realizat, iar jucătorul va îmbrăca tricoul roș-albaștrilor în sezoanele viitoare și va încerca să contribuie la calificarea echipei în cupele europene.

VIDEO. Raul Rusescu știe cine va fi număr 9 la FCSB: „Asta dacă nu se întâmplă ceva extraordinar”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.