Campionate

Destinație-surpriză pentru Roberto de Zerbi » Unde va antrena italianul

Roberto De Zerbi (45 de ani), antrenorul care tocmai s-a despărțit de Brighton, este foarte aproape să ajungă la Marseille.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 13 iunie 2024

Roberto De Zerbi (45 de ani), antrenorul care tocmai s-a despărțit de Brighton, este foarte aproape să ajungă la Marseille.

Roberto De Zerbi a antrenat la Brighton între 2022 și 2024, timp în care i-a condus pe englezi în 89 de partide. A reușit o medie de 1,51 de puncte/meci. Plecarea italianului a surprins mulți oameni de fotbal, De Zerbi fiind considerat un antrenor de mare viitor. Acesta s-ar fi aflat și pe lista unor cluburi precum Barcelona și Bayern Munchen.

Roberto De Zerbi, la un pas să ajungă la Marseille

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a făcut marele anunț despre viitorul lui De Zerbi. Marseille și antrenorul italian s-ar fi pus de acord pentru un contract valabil pe următorii 3 ani.

„Roberto De Zerbi și Marseille urmează să se pună de acord cu fiecare detaliu din contractul care va fi valabil pe următorii 3 ani”, a scris Fabrizio Romano pe X, fostul Twitter.

Roberto De Zerbi, după plecarea de la Brighton: „Sunt foarte trist”

După despărțirea de Brighton, De Zerbi spunea: „Sunt foarte trist că plec, dar sunt în același timp foarte mândru de ceea ce jucătorii, alături de staff-ul meu, au realizat cu sprijinul clubului, dar și al fanilor noștri minunați în ultimele două sezoane istorice.

Am ajuns la o înțelegere cu clubul să încheiem colaborarea pentru ca fiecare să facă alegerea potrivită, urmând propriile idei și viziuni. M-am bucurat cu adevărat de doi ani intenși în Premier League Am fost implicați în patru competiții majore în acest sezon. Această decizie îmi oferă timp la dispoziție să iau o pauză înainte de a mă hotărî asupra planurilor mele de viitor”.

Match Preview » Spania - Croația, Euro 2024

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.