Liga 1

Conspirație împotriva campioanei FCSB? Ce crede Mihai Stoica: „A vrut să se răzbune!”

+17 Foto
Mihai Stoica, (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a bătut palma cu postul de televiziune Prima Sport.

Articol de Cezar Titor  —  joi, 13 iunie 2024

Mihai Stoica (59 ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, face clarificări privind transferurile lui Juan Bauza și William Baeten la CFR Cluj, acuzându-l pe patronul oltenilor, Adrian Mititelu, de lipsă de fair-play.

Belgianul Baeten a fost dorit și de către roș-albaștri, însă Adrian Mititelu a considerat oferta a fi una jignitoare.

Mihai Stoica: „Mititelu a vrut să se răzbune”

În vederea preliminariilor Champions League, FCSB a bifat deja trei transferuri în această campanie de mercato estivală: David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu. O altă țintă a bucureștenilor în această vară a fost William Baeten, una dintre cele mai importante piese ale trupei alb-albastre, retrogradată la finele stagiunii trecute de Superligă.

Mihai Stoică lansează acuzații dure la adresa lui Mititelu, spunând că orgoliul personal este cel care l-a împins pe acesta să îi cedeze pe Bauza și Baeten în Gruia, sub comanda lui Dan Petrescu.

„Gigi a spus că și l-ar dori pe Baeten, aspect ce m-a mirat. A vrut să ofere 200.000 euro în schimbul acestuia, însă Mititelu a considerat oferta a fi una jignitoare, deși mie nu mi se pare deloc așa, ținând cont de faptul că mai avea un an contract cu FCU.

Fiindcă i s-a părut jignitoare, s-a gândit să se răzbune și să îi dea pe cei doi la CFR”, a declarat oficialul roș-albaștrilor pentru Orange Sport.

„FCSB a avut o propunere neserioasă, am primit o ofertă rușinoasă pentru Baeten. Nu mai vorbesc cu «Ferguson», m-am simțit jignit”, declarase anterior „boss”-ul din Bănie.

GALERIE FOTO. Imagini cu Bauza și Baeten în tricoul celor de la FCU Craiova. Cei doi vor evolua la CFR Cluj în sezonul viitor

Bauza poate juca sub comanda lui Dan Petrescu doar dacă schimbă sistemul. El poate evolua doar în două sisteme de joc: număr 10 în 4-2-3-1 și 4-3-1-2, similar formației folosite de Gică Hagi. La fotbalul pe care îl propune Dan Petrescu, va trebui să facă ambele faze.
- Mihai Stoica, președinte Consiliul de Administrație FCSB, potrivit Orange Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.