Liga 1

Salariul uluitor pe care îl cere Garita pentru a semna cu FCSB » Ce reacție a avut Gigi Becali când a auzit

Arnold Garita / Foto: Instagram

Articol de Emanoil Ursache  —  Friday, 14 June 2024

Arnold Garita (28 de ani) joacă tare la negocierile cu FCSB și nici Gigi Becali nu se lasă mai prejos. Atacantul camerunez își dorește pentru a semna cu campioana României un salariu mult peste media remunerațiilor din Superligă și un bonus de instalare pe măsură.

Fostul vârf al celor de la FC Argeș în sezonul 2023-2024, rămas liber de contract după despărțirea după un an de colaborare de Al-Faisaly, grupare din liga a 2-a din Arabia Saudită, vrea să primească lunar de la FCSB 25.000 de euro.

El îi mai pretinde, de asemenea, lui Gigi Becali un bonus de instalare de 250.000 de euro. O astfel de solicitare, dacă ar avea succes, i-ar aduce lui Garita într-un an alături de „roș-albaștrii” un venit de 550.000 de euro.

Gigi Becali, reacție în stil caracteristic

Când a auzit de pretențiile lui Arnold Garita însă, Gigi Becali a izbucnit în râs și a spus că niciodată nu va fi dispus să îl plătească într-o astfel de manieră pe fostul golgheter al piteștenilor, potrivit digisport.ro.

Arnold Garita, în tricoul lui FC Argeș contra FCSB-ului / Foto: Instagram

De la distanță, Gigi Becali și Arnold Garita par foarte interesați la nivel declarativ de o colaborare. Becali a spus că o să îl sune pe Garita, iar camerunezul a afirmat, la rândul său, că iubește FCSB și vrea să joace pentru „roș-albaștri”.

Dragoste condiționată de bani

Doar că și de această dată, Arnold Garita are niște pretenții financiare ridicate pentru nivelul din Superligă, considerate nejustificate de Gigi Becali.

La finalul sezonului 2022-2023, când FC Argeș a retrogradat, Garita a fost aproape să ajungă la FCSB. Gigi Becali îl dorea și la acea vreme, însă și atunci a considerat că cerințele atacantului sunt exagerate.

În cele din urmă, Garita a ajuns la Al-Faisaly, pentru care a marcat în eșalonul secund din Arabia Saudită, în sezonul recent încheiat, 12 goluri și a furnizat alte 4 pase decisive în 33 de meciuri.

Statistica sa este asemănătoare cu cea de la FC Argeș: 14 goluri și două pase de gol în 38 de meciuri din Superligă.

VIDEO Gigi Becali, mulțumit de transferurile efectuate până acum: „Am luat numai jucători pe care îi cunosc și-mi plac”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.