Liga 1

Marius Ștefănescu a fost prezentat de FCSB » Număr inedit pe tricou, nu a mai contat la roș-albaștri de 5 ani

Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB, foto: Facebook FCSB

Articol de Romeo Ene  —  Friday, 14 June 2024

Marius Ștefănescu (25 de ani) este noul jucător al celor de la FCSB! Campioana României a anunțat mutarea prin intermediul rețelelor de socializare.

Gigi Becali (65 de ani), patronul echipei, anunțase mutarea joi, iar aceasta a fost oficializată vineri. Jucătorul va merge în cantonamentul echipei din Olanda și va purta tricoul cu numărul 15.

Momcilovici a fost ultimul jucător important care a purtat numărul 15 la FCSB, în sezonul 2019/2020.

Marius Ștefănescu a semnat contractul cu FCSB

Bine ai venit, Marius Ștefănescu!
FCSB anunță transferul lui Marius Ștefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul și se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Țările de Jos. Marius, care a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

- comunicat FCSB

Marius Ștefănescu, prezentat la FCSB, foto: Facebook FCSB

Patronul echipei a anunțat joi faptul că a plătit 1,3 milioane de euro pentru a-l aduce pe Ștefănescu de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Jumătate din această sumă, 655.00 de euro, va reveni covăsnenilor. Cealaltă jumătate revine școlii de fotbal „Viitorul Mihai Georgescu” din Cluj-Napoca.

Acum câteva luni, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, anunța că Marius Ștefănescu nu va ajunge niciodată în curtea celor de la FCSB, asta în urma acuzațiilor lansate de Dan Șucu, finanțatorul celor de la Rapid. Acesta a precizat că noul fotbalist al campioanei României a luat „galben” intenționat înaintea unei partide cu actuala sa echipă, pentru a nu juca.

În cele din urmă, mutarea s-a realizat, iar jucătorul va îmbrăca tricoul roș-albaștrilor în sezoanele viitoare și va încerca să contribuie la calificarea echipei în cupele europene.

Campioana a semnat mai întâi cu David Kiki, apoi cu Daniel Popa, iar, vineri, clubul l-a prezentat pe Ștefănescu.

1.310.000 euro am plătit pentru Ștefănescu. E problema lor (n.r. - Dan Șucu și Victor Angelescu), fiecare comentează în felul lui ce vrea. Atunci a fost un comentariu urât, care nu se face.

- Gigi Becali, despre transferul lui Marius Ștefănescu

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu: „Marius Ștefănescu este un câștig imens pentru FCSB"

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.