Stiri extrasport

Diana Șucu, reacție vehementă după „momentul Babasha” de la concertul Coldplay: „Să se interzică manelele în România? DA, DA, DA!”

+57 Foto
Coldplay și Babasha

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 14 iunie 2024

Diana Șucu, soția acționarului majoritar de la Rapid, Dan Șucu, a avut o reacție vehementă după momentul „Babasha” de la concertul Coldplay de pe Arena Națională.

Coldplay, celebra trupă britanică, a concertat miercuri și joi seară pe cel mai mare stadion al României, Arena Națională. Cei de la Coldplay au fost huiduiți de către spectatori în momentul în care a urcat pe scenă manelistul Babasha, pe numele real Vlad Babașa, fiind unul dintre cei mai în vogă artiști ai respectivului gen muzical.

Diana Șucu, reacție vehementă după „momentul Babasha” de la concertul Coldplay : „Să se interzică manelele în România? DA, DA, DA!”

Diana Șucu a avut o reacție dură în urma momentului în care Babasha a urcat pe scenă alături de trupa Coldplay. Soția lui Dan Șucu cere demararea unei petiții pentru interzicerea manelelor în țară.

„Dacă ar fi să primești o petiție în care să scrie: «Vrei să se interzică manelele în România?» Eu aș spune DA, DA, DA!”, a fost mesajul publicat de către Diana Șucu, pe pagina sa personală de Instagram.

VIDEO. Babasha, huiduit de spectatori la concertul Coldplay

La un moment dat alt spectacolului, alături de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a urcat pe scena manelistul Babasha, pe numele real Vlad Babașa. Mai multe piese din repertoriul acestuia au ajuns în trending-ul de pe Youtube-ul românesc în ultima perioadă.

Într-un moment total neașteptat, tocmai echipa britanicilor fiind cei care l-au contactat pe artistul român, acesta a fost huiduit masiv de mulțimea de pe Arena Națională, fapt ce a stârnit numeroase reacții.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.