Euro 2024

Celebrul cățel care dă pronosticuri exacte a anunțat unde se va opri România la Euro 2024 » Dacă are dreptate, „tricolorii” vor depăși toate așteptările

Parcursul României s-ar oprit în „sferturi”, în fața Scoției, după previziunile corgiului galez / Foto: Instagram

Articol de Daniel Scorpie   —  vineri, 14 iunie 2024

Steffen Fury, simpaticul câine corgi galez faimos pentru previziunile sportive aproape infailibile a făcut simularea partidelor de la Euro 2024. Suprinzător, patrupedul cu 222.000 de urmăritori pe Instagram, care lovește cu botul din vârful unei scări mingea aruncată de stăpânul său spre coșurile așezate în fața lui, vede România trecând de grupe și pierzând în „sferturi” contra Scoției!

Dacă specialiștii și bookmakerii nu dau prea multe șanse naționalei României de a trece de faza grupelor la Euro 2024, ce începe peste trei ore la Munchen, un renumit prezicător e mult mai optimist și îi „vede" pe „tricolori" ajungând între primele opt echipe ale continentului!

Steffen Fury, un cățel din rasa corgi galez, aceeași din care Elisabeta a II-a a Marii Britanii avea două exemplare, și-a anunțat pronosticurile, postând, spre exemplificare, pe conturile de Instagram și Tik Tok filmulețele în care alege învingătoarele.

Corgiul galez a decis: 1. Belgia, 2. Ucraina, 3. România


Simpaticul patruped, ce a adunat peste 222.000 de urmăritori pe contul său de Instagram și care și-a stabilit domeniile de activitate ca „The Sports Predicting, Trickshot Making Corgi", a acceptat provocarea stăpânului său.

Și a „jucat" virtual meciurile turneului din Germania. Steffen, al cărui nickname e aircorg, a stabilit mai întâi calificatele în fiecare din cele 6 grupe, 16 din cele 24 aliniate la startul Euro 2024.

Cățelul a „ales" România între calificatele de pe locul 3


În cazul grupei E, în care a fost repartizată România, cățelul a decis ordinea, începând invers, de la ultima clasată, Slovacia. După ce a trimis cu botul, în coșul având steagul naționalei lui Francesco Calzona, mingea aruncată de stăpânul său în capul unei scări, micuțul Furry a decis podiumul.

Previziunile sale nu par deloc departe de realitate: 1. Belgia, 2. Ucraina și 3. România. Pe care a și indicat-o mai departe printre echipele norocoase calificate de pe acea poziție în optimile de finală ale competiției din Germania.

Câinele-oracol ne vede învingând Danemarca în „optimi"!

Configurația acestora ar fi, după simularea canină, următoarea: Germania - Anglia, Scoția - Croația, Spania - Elveția, Danemarca - România, Cehia - Slovenia, Țările de Jos - Ucraina, Belgia - Franța și Polonia - Portugalia.

Între naționalele avansate în „sferturi" s-a numărat și trupa lui Edward Iordănescu, dată învingătoare în fața scandinavilor! Traseul nostru se va opri, conform execuțiilor câinelui-oracol, în etapa succesivă, în care Scoția, considerată de Steffen printre surprizele turneului final, alături de Republica Cehă, ne va scoate din cursă.

În semifinale, Steffen a mai pronosticat o surpriză: Cehia!

Simularea corgiului galez a mers până la finală, în care s-au înfruntat reprezentativele Spaniei și Portugaliei, cu Furia Roja aleasă ca viitoare campioană a Europei. Asta după ce a mers pe două semifinale total neașteptate, Spania - Cehia, Portugalia - Scoția!

Steffen Fury, specialist și în predicțiile pentru meciurile din NBA, și-a creat renumele după ce a indicat corect semifinalele din Liga Campionilor 2023-'24: Real Madrid - Bayern și PSG - Dortmund. Dar s-a încurcat apoi și a prezis că, în finală, PSG bate pe Real.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.