Liga 1

Clubul din Superliga confirmă: „Îl vrem pe Alexi Pitu”

Alexi Pitu / Bordeaux // Foto: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 14 iunie 2024

Ciprian Marica, acționar la Farul, a anunțat că echipa dobrogeană îl vrea pe Alexi Pitu, informație oferită în premieră de GSP.

Farul l-a dorit pe Pitu împrumut, soluție pe care Bordeaux, clubul românului, nu ar exclude-o din start. Francezii l-au cumpărat pe jucătorul de bandă stânga de la echipa lui Hagi, în 2023, pentru două milioane de euro.

Ciprian Marica: „Îl vrem pe Pitu”

„Noi ni l-am dorit pe Alexi Pitu, dacă vom găsi o oportunitate în această vară, îl vom aduce la Farul. Dorinţa noastră este ca ei, jucătorii care pleacă de la noi, să reuşească afară, să se lupte, să se impună acolo. Însă dacă se va putea, ni l-am dori pe Pitu”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sportpesurse.

Pe fondul evoluțiilor șterse, dar și al problemelor de ordin financiar, formația cu șase titluri în palmares în Ligue 1 ia în calcul vânzarea lui Pitu în schimbul sumei de un milion de euro, potrivit surselor GSP.

Alexi a jucat 25 de meciuri în Ligue 2 în acest sezon pentru Bordeaux, a marcat un gol și a oferit două pase decisive. El a fost mai mult rezervă, a bifat doar 27% din minutele posibile.

Alexi are un salariu de 25.000 de euro lunar în Franța, iar asta reprezintă o problemă în ceea ce privește revenirea la Farul Constanța.

Pitu este un produs al academiei lui Gică Hagi, iar la echipa mare a jucat 86 de partide. A reușit să marcheze 5 goluri și să dea 11 pase decisive înainte să plece la Bordeaux, în Ligue 2.

VIDEO. Imagini de la antrenamentul Farului, 13 iunie 2024

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.