Liga 1

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Țălnar și Dinu sunt „la cuțite”

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 15 iunie 2024

Cornel Dinu, 75 de ani, a pierdut procesul intentat de finul său, Cornel Țălnar, 67 de ani, și trebuie să-i retrocedeze acestuia un apartament situat pe Calea Moșilor. Reacția lui Mister a fost copleșitoare, la auzul veștilor, susținând că durerea cea mare este sufletească, nu materială

Un telefon adresat marelui Cornel Dinu, sâmbătă dimineață, pentru o analiză a meciului Germania - Scoția (5-1) și o opinie avizată despre ceea ce ar putea urma la România - Ucraina, luni, tot la Munchen.

„Îmi scriu testamentul!”, a fost prima reacție, una copleșitoare, rostită cu o un timbru vocal apăsat. Gânduri negre, mai ales că Mister are numeroase probleme medicale. „M-au nenoricit minciuna și nedreptatea, de aceea mor eu!”, a continuat fostul fundaș de fier, știut de frică de atacanți pe măsură.

Cornel Dinu despre conflictul în instanță cu Cornel Țălnar: „E vorba de onoare, de educație, asta e tâlhărie”

Despre ce este vorba? Finul lui Dinu, Cornel Țălnar, l-a dat în judecată în urmă cu mai mulți ani, solicitându-i un apartament pe Calea Moșilor, despre care cel poreclit „Țânțarul” susține că i-ar aparține, cu acte în regulă.

Conform ultimei decizii judecătorești, Dinu este obligat să retrocedeze apartamentul, cu toate că Mister afirmă că aceasta, casa, i-a fost cedată de Țălnar în urmă cu mai mulți ani pentru suma de 10.000 de dolari.

„Ce să mai zic?! El (Țălnar) a recunoscut că a luat suma de 10.000, că a mai dat banii înapoi pentru că era un împrumut, cum a spus el. Ori suma era pentru apartament. El și soția lui, Dumnezeu s-o ierte!, s-au mutat în apartamentul ăla în 1978, au stat acolo până în 1988, apoi au plecat.

Dragă, e vorba de onoare, de educație, eu consider că este o tâlhărie la adresa mea. Punct. Sunt convins că așa-zisele cunoștințe și relații liberale ale lui Țălnar Cornel au făcut diferența, nu mă mai interesează subiectul”, a declarat Dinu pentru GSP.ro.

Cornel Dinu, depre relația cu Cornel Țălnar: „Cea mai mare decepție a vieții mele”

Cornel Dinu

O amiciție și o relație de zeci de ani a fost încheiată de la acest proces. Mister Dinu l-a avut elev pe Țălnar și apoi secund în mai multe etape ale carierei celor doi.

În urmă cu șase ani, într-un interviu acordat Fanatik, Dinu a dezvoltat subiectul divergenței cu finul său.

„Țălnar, finul pe care l-am ajutat eu, că l-am pus antrenor de vreo șase ori, în ’91, toți prietenii știu asta, i-a dat nevastă-mea 10.000 de dolari pe un apartament pe Moșilor și, fiind juristă, i-a luat actele originale… noi n-am folosit apartamentul, l-am renovat când s-a însurat fi-miu, în 2011, a stat el vreo doi ani, am stat și eu când am renovat casa de lângă Televiziune, am închiriat vreo doi ani, și acum m-a dat în judecată că e apartamentul lui.

Loviturile vin de la cei apropiați, cărora le faci bine… Sunt în stare să-ți bage cuțitul pe la spate… probabil și din sălbăticia societății de azi, care este pur materială. Și i-am făcut atât bine, i-am fost naș la biserică, i-am botezat copilul…

Cât a trăit Geta, soția lui, care era o icoană, nu a zis nimic… și după ce a murit ea, anul trecut, fi-su, pe care l-am botezat, dar care se pare că e toxicodependent, a venit prin februarie «Nănașule, să vorbim de apartament», ce apartament, mă, nu vă e rușine?!

Și m-am trezit cu citație, după 26 de ani sunt târât prin tribunale, mă costă 150 de milioane avocatul… Îți dai seama… Este cea mai mare decepție a vieții mele… Nu m-am așteptat la un om căruia i-am făcut atâta bine să fie atât de mârșav. Dar asta-i viața…”, a spus Dinu.

Cornel Dinu este naşul meu şi o să îl iubesc toată viaţa mea. Nu mă interesează dacă acum mă crede sau nu. Eu nu am vorbele la mine aşa cum le are el şi îmi ajunge că mă lupt cu el în instanţă. Însă am fost nevoit să îl dau în judecată. Ce era să mai fac dacă nu mă mai înţelegeam deloc cu el pe apartamentul meu? Ce bani mi-a dat? Să lăsăm judecătorii să decidă cine are dreptate
Cornel Țălnar, în 2018, imediat după ce pornise acțiunea în instanță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.