Campionate

Ronaldinho i-a surprins pe toți: nu vrea să mai vadă naționala Braziliei » Vedeta Barcelonei i-a dat replica: „I-a cerut bilete lui Vinicius”

Ronaldinho este acuzat pentru fraudă. Foto: Imago Images

Articol de Tudor Belivacă  —  sâmbătă, 15 iunie 2024

Ronaldinho (44 de ani) a declarat că nu va privi meciurile Braziliei la Copa America 2024 deoarece consideră că acestei generații îi lipsește plăcerea de a juca.

„Lucrurile nu merg cum trebuie. Lipsește curajul, lipsește dedicarea, lipsește totul”, a declarat brazilianul într-un interviu pentru canalul de Youtube „Cartoloucos”, preluat de Marca.

„Totul lipsește, dorința, plăcerea, tot... Trebuie să joace bine, deci nu mă voi uita la niciun meci. Voi abandona Brazilia”, a continuat brazilianul în interviul acordat.

Raphinha (27 de ani), vedeta de origine braziliană a Barcelonei, i-a răspuns vehement lui Ronaldinho și îl acuză că a cerut bilete pentru meciuri.

„Declarația lui Ronaldinho? Nu știu dacă e pe bune sau nu, dar acum câteva zile mi s-a spus că l-a întrebat pe Vinicius Junior de bilete ca să vină să ne vadă meciurile. În orice caz, am fost surprins și nu sunt de acord cu declarația lui”, a spus Raphinha.

Ronaldinho a fost o piesă importantă în selecționata Braziliei care a câștigat Cupa Mondială în 2002 și o Copa America în 1999, sezonul în care a debutat la echipa națională. În tricoul „Selecao”, Ronaldinho a marcat de 33 de ori în 97 de partide.

Kaka, Ronaldinho și Thierry Henry / Foto: Imago

Copa America 2024 ia startul pe 20 iunie

Copa America are loc pe teritoriul Statelor Unite ale Americii și va debuta pe 20 iunie cu meciul Argentina-Canada. Brazilia este în grupa D, iar adversarele sale vor fi Costa Rica, Paraguay și Columbia. Brazilienii au fost finaliști la ediția anterioară a competiției, dar au pierdut trofeul acasă împotriva rivalei Argentina. Brazilienii au reușit să câștige trofeul de 9 ori în istorie, ia Argentina și Uruguay au reușit această performanță de câte 15 ori fiecare.

Argentina împarte grupa A cu Canada, Chile și Peru. „Pumele” sunt principala favorită la câștigarea trofeului și învingătorii en-titre.

Ronaldinho, aproape să vină la București

Ronaldinho se afla pe lista posibilor invitați de la meciul de retragere al Generației de Aur, dar a cerut prea mulți bani.

”Nu l-am contactat pe Ronaldinho pentru că știam de la meciurile legendelor Barcelonei că are fee-ul foarte mare. Pentru că știam că cerea 150 de mii de euro nu am mai discutat.

Figo a vrut să vină, dar era angrenat într-o activitate la FIFA. Mi-a zis că ar fi venit cu mare plăcere, dar trebuie să fie la finala Champions League la feminin.

A doua zi m-am trezit și m-am simțit exact ca după ce am câștigat Cupa UEFA cu Galatasaray”, a declarat Gică Popescu după meciul Generației de Aur.

VIDEO. Ronaldinho, fotomodel la Paris Fashion Week

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.