Euro 2024

Ce au făcut jucătorii și ultrașii maghiari după Ungaria - Elveția: imagini inedite surprinse la Koln

Suporterii Ungariei cu Elveția/ foto Imago Images

Articol de Eduard Apostol, Sergiu Alexandru, Daniel Grigore  —  Saturday, 15 June 2024

După debutul slab la EURO 2024, 1-3 cu Elveția, jucătorii naționalei Ungariei s-au dus la fanii veniți la Koln pentru a susține echipa la turneul final.

Suporterii maghiari nu i-au certat pe jucători și au dat dovadă de clasă. Au cântat imnul Ungariei, apoi i-au aplaudat pe jucătorii lui Marco Rossi.

VIDEO. Reacția fanilor Ungariei după eșecul cu Elveția

>

Imediat după fluierul final, toate camerele au fost pe Marco Rossi, selecționerul Ungariei. Vizibil afectat de felul în care echipa lui a început acest turneu final, italianul privea în gol, așezat pe banca tehnică, parcă fără reacție la cele întâmplate.

În prealabil, jucătorii maghiari, în frunte cu căpitanul Dominik Szoboszlai, au mers în fața ultrașilor, la câțiva metri de peluză, unde maghiarii au început să cânte imnul, versiune a cappella! La rândul lor, jucătorii au dus mâna la inimă și au luat exemplul ultrașilor, într-un moment de pur patriotism.

Totul s-a încheiat cu o rundă de aplauze pentru Szoboszlai, Sallai și restul, chiar dacă rezultatul nu a fost conform așteptărilor.

Ungaria va juca cu Germania în etapa a doua a grupelor EURO 2024. Va fi o partidă extrem de dificilă care ar putea fi decisivă pentru maghiari. O înfrângere aproape că le-ar tăia orice șansă de a merge în optimi.

Germania a început perfect EURO, cu o victorie la scor cu Scoția, 5-1, la Munchen, pe Allianz Arena.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.