Nationala

Rușii au decis! Alegere controversată înainte de România - Ucraina

Rusia nu va transmite la TV România - Ucraina, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 16 iunie 2024

Naționala României se pregătește pentru primul meci de la EURO 2024. „Tricolorii” joacă luni, 17 iunie, împotriva Ucrainei, implicată într-un conflict militar cu Rusia, care a luat o decizie controversată.

Meciul României cu Ucraina nu va fi transmis în Rusia. Abia în fazele finale, în cazul în care Ucraina va ajunge acolo, rușii se gândesc la un sistem „pay-per-view”. Așadar, cine își va dori să vizioneze România - Ucraina în Rusia, nu va avea acces.

Reacția ucrainenilor, după ce meciul cu România nu va fi transmis în Rusia: „Fără principii”

Match TV, televiziunea care transmite meciurile de la Campionatul European din Germania, a „sărit din schemă” meciul Ucrainei cu România. Rusia nu participă la EURO 2024 din cauza conflictului militar pe care îl are cu Ucraina.

Mai mult decât atât, ucrainenii anunță faptul că televiziunea din Rusia nu va transmite nici măcar restul meciurilor pe care le va disputa Ucraina în grupa E de la Euro. Numai în cazul în care selecționata lui Serghei Rebrov ajunge în fazele finale, lucru greu de crezut în acest moment, Rusia ia în calcul să transmită partidele în sistem „pay-per-view” pentru a obține un profit considerabil.

Țara agresoare arată încă o dată că nu are principii morale”, au notat ucrainenii, care s-au calificat la acest turneu final după ce au trecut de două baraje. Primul, disputat pe 21 martie cu Bosnia, câștigat cu mari emoții, scor 2-1.

Ucraina a trecut ulterior de Islanda cu același scor și este în formă înainte de meciul cu România. În duelul vecinilor României, Ucraina a învins-o fără probleme pe Moldova, într-o partidă amicală disputată pe 11 iunie, scor 4-0.

Belgia și Slovacia sunt celelalte naționale din grupa E de la EURO 2024. Ucraina este cotată cu prima șansă înaintea meciului cu România, primul test din Germania.

VIDEO. Echipa națională a plecat cu trenul din Wurzburg spre Munchen, pentru meciul cu Ucraina

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.