Altele

Mihai Stoica a dezvăluit cum a apărut o poză cu el într-o revistă pentru adulți: „M-a sunat Dan Capatos. I-am zis: «Cum să apar în Playboy? M-am speriat»”

Mihai Stoica a apărut în Playboy, foto: captură YouTube Orange Sport”

Articol de David Marinescu  —  duminică, 16 iunie 2024

Mihai Stoica (59 de ani), oficialul de la FCSB, a povestit o întâmplare haioasă petrecută în anul 2002. O poză inedită cu acesta a apărut în Playboy, revistă pentru bărbați, care a apărut prima oară în America.

Playboy a intrat pe piața din România în 1999, remarcându-se drept prima publicație de lifestyle masculin. S-a închis în anul 2016 din cauza vânzărilor reduse. Mihai Stoica s-a amuzat pe seama unei întâmplări petrecute în urmă cu 22 de ani. O fotografie cu acesta a fost publicată în Playboy de celebrul Dan Capatos, actual prezentator TV.

FOTO. Mihai Stoica a apărut în Playboy: „Poza e făcută la stadionul Ghencea”

Fotografia cu Mihai Stoica publicată în Playboy, foto: captură de ecran YouTube Orange Sport

Invitat în cadrul podcast-ului EuroCast 2024, actualul oficial de la FCSB a povestit cum a putut să ajungă în revista pentru bărbați o fotografie cu el, care ținea în mână o eșarfă pe care scria „Născuți pentru a învinge / Super Steaua”.

„Asta este din 2002 (n.r. - fotografia), când am venit la Steaua. Super Steaua e cartea scrisă de Andrei Vochin și spun și cine cred că a făcut poza. Dan Capatos, celebru acum, care atunci era ziarist la Playboy. Nu ne cunoșteam. Poza e făcută la stadionul Ghencea. El m-a sunat.

I-am zis «Cum să apar în Playboy? M-am speriat», «Păi nu, mă, stai liniștit că nu e ceva de...porno» și îi zic «Aa ok», mă gândeam „băi, poate mă întreabă ăsta cu câte femei am fost sau mai știu eu ce”. A fost un interviu pe care i l-am dat lui Dan Capatos, el fiind un dinamovist bolnav. Da, am apărut în Playboy. Interviul nu avea nicio legătură cu contentul de acolo. Atunci l-am cunoscut, am rămas în relații bune”, a declarat Mihai Stoica, amuzat de situația petrecută în 2002.

VIDEO. Imagini de pe aeroport cu FCSB înainte de plecarea în cantonamentul din Olanda

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.