Euro 2024

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!

+14 Foto
Incident grav la Hamburg, înainte de Polonia - Olanda, foto: X

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 16 iunie 2024

Incident grav la Hamburg, înainte de Polonia - Olanda, primul meci al zilei de la Euro 2024. Un om care a pătruns cu un topor în fan-zone a fost împușcat de poliție înainte să acționeze.

Fanii olandezi se pregăteau pentru meciul cu Polonia, primul de la acest turneu final pentru cele două naționale. Importanța duelului, care va începe la ora 16:00, a fost umbrită de un eveniment șocant. Un bărbat a pătruns în fan-zone cu un topor și a încercat să-i atace pe suporteri.

FOTO. Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție

+14 Foto
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție. Foto: NDR

Bărbatul a încercat să atace fanii cu un topor. Polițiștii l-au observat și a încercat să-l oprească înainte de a produce o tragedie. Focurile de armă l-au doborât la pământ. Atacul a avut loc în jurul orei locale 12:30. Agresorul deținea și un cocktail Molotov, pe care îl avea ascuns într-un ghiozdan, anunță nemții.

Bild a scris inițial că bărbatul a fost împușcat mortal, însă noile informații sunt că atacatorul este în spital, iar viața lui nu e pusă în pericol.

Potrivit sursei menționate, bărbatul ar fi un german în vârstă de 39 de ani din Buchholz (un oraș care este situat la aproximativ 25 km sud-vest de Hamburg), care ar fi schizofrenic.

VIDEO. Momentul în care atacatorul din Hamburg e neutralizat de Poliție

>

Bărbatul a încercat să-i atace pe polițiști în momentul în care a fost descoperit. Aceștia au acționat cu ajutorul unui spray cu piper. Bărbatul nu a fost calmat, iar aceștia au fost nevoiți să utilizeze armele de foc. Zona a fost izolată, iar Poliția a demarat o anchetă.

Mii de fani olandezi se aflau în apropierea bărbatului care a venit înarmat cu un topor și a încercat să-i atace. Rory Smith, jurnalist New York Times, a postat pe X imediat după acest incident: „Agresorul este rănit grav și fost preluat de o ambulanță”.

A încercat să atace fanii cu un topor și a fost UCIS de poliție înainte de Polonia - Olanda, foto: X

Polonia - Olanda începe la ora 16:00, pe stadionul „Volksparkstadion”, din Hamburg. În mod cert, zona va fi extrem de atent monitorizată pentru ca un incident de acest gen să nu se mai repete.

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.