Euro 2024

S-a ținut de cuvânt » Ce s-a întâmplat când senzația din Polonia a ajuns în mijlocul olandezilor la EURO 2024

+19 Foto
Marta Barczok, la Polonia - Țările de Jos/ foto Imago Images

Articol de Andra Mocanu  —  duminică, 16 iunie 2024

Marta Barczok (36 de ani), cea mai sexy fană poloneză, și-a făcut apariția la primul meci al Poloniei la EURO 2024, cu Olanda.

Marta, un celebru model în țara ei, nu ratează cele mai importante meciuri ale naționalei. După ce a devenit celebră la EURO 2016, ea și-a făcut apariția și la turneul final din Germania, așa cum a promis.

GALERIE FOTO. Ce s-a s-a întâmplat cu cea mai sexy fană a Poloniei în mijlocul olandezilor

+19 Foto
Spectacol în tribune la Polonia - Țările de Jos/ foto Imago Images

Marta a fost în tribune la meciul cu Olanda și a venit echipată corespunzător, cu haine roșii și albe, culorile Poloniei, și cu o eșarfă cu însemnele țării ei.

Modelul a nimerit însă în mijlocul unei mări portocalii, în mijlocul fanilor Țărilor de Jos. Aceștia nu au fost nici pe departe deranjați de prezența Martei printre ei, fanii olandezi s-au fotografiat alături de ea, apoi au continuat să cânte pentru elevii lui Ronald Koeman.

VIDEO. Cum s-a pregătit Marta pentru EURO 2024

>

Bruneta s-a pregătit foarte intens pentru acest turneu final și a lansat un videoclip special, în care apare în ținute în culorile și cu stema naționalelor participante, outfitul legat de România lipsind însă din preferințele sale. Marta a dezvăluit că din grupa noastră E de la Euro va ține cu adversara noastră din primul meci, Ucraina, dar s-a pozat cu tricouri ale naționalelor Belgiei și Slovaciei

Marta și-a câștigat faima datorită Euro 2016 din Franța, unde fotografiile ei au apărut în toate mediile sportive din întreaga lume. În ciuda unor comentarii critice, Barzok a subliniat întotdeauna că prezența ei la meciuri a fost normală.

De atunci, modelul sexy a devenit un simbol al fanilor, iar stilurile sale vestimentare îndrăznețe pe care le adoptă apar în mod regulat pe rețelele sociale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.