Euro 2024

Memorabil! Fanii Olandei au oferit imagini de senzație la Hamburg. Inventivi, polonezii au răspuns în stadion

+13 Foto
Suporterii Olandei au oferit imagini memorabile înaintea meciului cu Polonia,

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 16 iunie 2024

Suporterii Olandei au oferit imagini memorabile înaintea meciului cu Polonia, (2-1) primul al batavilor de la EURO 2024. Mii de fani „Oranj” au colorat străzile din jurul Volksparkstadion, arena din Hamburg care a găzduit partida.

Suntem abia în ziua a treia a turneului final din Germania, iar fanii „Portocalei Mecanice” și-au depus deja candidatura pentru titlul de cel mai spectaculos moment al începutului de Campionat European.

+13 Foto
Suporterii Olandei au oferit imagini memorabile înaintea meciului cu Polonia / FOTO: Facebook

Suporterii Olandei, peste 10.000, compacți și îmbrăcați în culorile naționalei, au cântat și au țopăit la unison înaintea intrării în stadion, formând un „lanț” întins pe sute de metri. N-au lipsit de acolo nici fumigenele în culorile naționalei.

Fotografiile viralizate pe rețelele de socializare sunt spectaculoase, fanii Olandei ridicându-se din nou la înălțimea ocaziei, așa cum o fac aproape negreșit în aparițiile lor la turneele finale. Spectacolul batav a continuat în arenă. Cu peruci, măști și costume care mai de care mai caraghioase, batavii au fost „ținta” favorită a fotografilor.

Polonezii s-au evidențiat în stadion

+13 Foto
Suporterii Olandei au oferit imagini memorabile înaintea meciului cu Polonia / FOTO: Facebook

Suporterii Poloniei nu s-au lăsat mai prejos și au răspuns printr-un show de zile mari creat în interiorul stadionului. Mereu inventivi, ultrașii polonezi au introdus în stadion și câteva materiale pirotehnice, pe care le-au aprins pe durata primei reprize, fentând, cel mai probabil, vigilența forțelor de ordine.

VIDEO Suporterii Olandei, la înălțime înaintea meciului cu Polonia. Imagini cu marea „Oranje” prezentă pe Volksparkstadion

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.