Euro 2024

Ronald Koeman, gest dezgustător pe bancă la EURO » A adus aminte de imaginile cu Joachim Low

Articol de David Marinescu  —  duminică, 16 iunie 2024

La câteva ore după finalul meciului Polonia - Olanda 1-2, la EURO 2024, Ronald Koeman, selecționerul batavilor, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Koeman a făcut un gest dezgustător, care a adus aminte de ce a făcut Joachim Low în 2016, la EURO din Franța, când era selecționerul Germaniei.

Selecționerul Olandei stătea pe bancă în timpul meciului, iar la un moment dat și-a băgat un deget în nas. În decurs de câteva secunde, a băgat degetul în gură, s-a ridicat de pe bancă și și-a lins palma.

VIDEO. Ronald Koeman, gest dezgustător la EURO

>

Koeman a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, fanii fotbalului care urmăresc Campionatul European l-au surprins pe acesta în fapt și au postat videoclipuri cu momentul pe X (fostul Twitter).

Koeman a adus aminte de Joachim Low, care a stârnit rumoare la EURO 2016 prin gestul făcut în timpul unui meci. Selecționerul de atunci al Germaniei a băgat mâna în pantaloni, apoi a dus-o la nas.

Olanda, victorie la debutul la EURO 2024

Olanda a fost condusă de Polonia, Buksa a deschis scorul cu o lovitură de cap la colțul lung, după o centrare din corner. Olandezii au pus apoi stăpânire pe meci și au egalat până la pauză, prin Gakpo.

Elevii lui Koeman au alergat după golul decisiv în partea a doua, iar acesta a venit de la Weghorst, care abia fusese introdus pe teren de selecționerul olandez.

Batavii au avut ceva emoții pe finalul partidei, când Polonia a forțat egalarea în ultimele minute și a avut câteva ocazii mari. Echipa lui Lewandowski s-a lovit de Bart Verbruggen, portarul Olandei care a scris istorie. A devenit cel mai tânăr goalkeeper care joacă la EURO în ultimii 60 de ani, la 21 de ani și 303 zile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.