Euro 2024

Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”

+18 Foto
Ciocnirea dintre Bellingham și Filip Kostic / Captură ESPN FC

Articol de Remus Dinu  —  Sunday, 16 June 2024

Sârbii au izbucnit din cauza unui gest deplasat făcut de Jude Bellingham în prima repriză a duelului Serbia - Anglia 0-1 de la EURO 2024. Startul lui Real Madrid l-a izbit pe Filip Kostic în urma unui duel, iar presa de la Belgrad a condamnat impolitețea britanicului.

S-au inflamat serios spiritele în prima repriză a duelului-vedetă al zilei de la EURO 2024, confruntarea Serbia - Anglia. Jude Bellingham, marcatorul golului din minutul 13, a avut o altercație verbală destul de aprinsă cu Filip Kostic, mijlocașul lateral de la Juventus.

Gestul lui Bellingham, taxat de presa din Serbia

„Înfierbântat”, Bellingham a mers mai departe, l-a „tamponat” pe adversarul său, acroșându-l în plin cu umărul stâng. Jude nu i-a cerut scuze lui Kostic, și-a văzut de drum și nici n-a fost avertizat de „centralul” italian Orsato.

Ciocnirea dintre Bellingham și Filip Kostic / Captură ESPN FC

Publicația sârbă Sportal.rs n-a gustat deloc gestul lui Bellingham, pe care l-a taxat în termeni aspri: „Mișcare rușinoasă a lui Bellingham. Marii fotbaliști nu fac asta, englezul l-a lovit în mod deliberat pe Kostic”, au titrat jurnaliștii sârbi.

Aceștia au adăugat: „Prima parte a meciului a fost marcată, printre altele, de duelul dintre Jude Bellingham și Filip Kostic. Anglia a preluat conducerea prin Bellingham în minutul 13. Zece minute mai târziu, jucătorul de la Real Madrid a făcut o mișcare rușinoasă.

După o minge pierdută, Bellingham a intrat deliberat la Filip Kostic și, cu acea ocazie, l-a lovit intenționat în piept. Mijlocașul lateral stânga al naționalei Serbiei s-a îndreptat apoi către Jude, dar Kyle Walker și Daniele Orsato l-au împiedicat pe Kostic să-i răspundă englezului cu aceeași măsură”.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini ale meciului Serbia - Anglia

+18 Foto
Serbia - Anglia, EURO 2024/ FOTO: Guliver/GettyImages
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.