Euro 2024

Luptă aprinsă în tribune la debutul de la Euro! Cum arată iubitele jucătorilor ucraineni

+32 Foto
Vlada Zinchenko, soția lui Oleksandr Zinchenko / Foto: Instagram

Articol de Emanoil Ursache  —  luni, 17 iunie 2024

Soțiile ucrainenilor, renumite pentru frumusețea lor, vor fi prezente la Munchen pentru a-și susține bărbații la meciul de debut din Grupa E împotriva României. Partida va începe de la ora 16:00 și va fi transmisă în liveTEXT de GSP.ro.

Fundașul stânga Oleksandr Zinchenko (27 de ani, Arsenal), mijlocașul ofensiv Ruslan Malinovskyi (31 de ani, Genoa), atacantul central Roman Yaremchuk (28 de ani, Valencia), stoperul Ilya Zabarnyi (21 de ani, Bournemouth) și portarul Andriy Lunin (25 de ani) se numără printre cei mai norocoși fotbaliști din lotul pregătit de selecționerul Sergiy Rebrov. Sunt căsătoriți cu niște femei cu adevărat superbe.

FOTO » Soțiile fotbaliștilor din Ucraina

+32 Foto
Vlada Zinchenko, soția lui Oleksandr Zinchenko / Foto: Instagram

Zinchenko, Zabarnyi și Lunin vor fi titulari, cel mai probabil, împotriva României, în timp ce Malinovskyi și Yaremchuk au, la rândul lor, toate șansele de a evolua împotriva „tricolorilor”.

Vlada și Oleksandr Zinchenko, poveste de dragoste ca în filme

Vlada Zinchenko este cea mai cunoscută dintre soțiile fotbaliștilor din Ucraina. Jurnalista în vârstă de 28 de ani și-a început relația cu Oleksandr în 2019, când fundașul lui Arsenal a pupat-o pe obraz, la flash interviu, după o victorie categorică (5-0) în fața Serbiei. Valda este urmărită pe Instagram de peste 700.000 de oameni.

Momentul în care a început povestea de dragoste dintre Vlada și Oleksandr Zinchenko

Roksana Malinovska, soția lui Ruslan Malinovskyi, pe lângă faptul că mereu oferă o apariție spectaculoasă, este și o cunoscătoare a 7 limbi: rusă, ucraineană, italiană, engleză, olandeză, spaniolă și turcă.

Roksana Malinovska, soția lui Ruslan Malinovskyi / Foto: Instagram

Pe lângă postările sexy de pe Instagram, Christina Iaremchuk, partenera lui Roman Iaremchuk, este cunoscută ca fiind cea mai prietenoasă femeie dintre soțiile fotbaliștilor din lotul Ucrainei.

Christina Iaremchuk, soția lui Roman Iaremchuk / Foto: Instagram

Angelina Zabarnyi și Illia Zabarnyi și-au început povestea de dragoste încă din adolescență. Cei doi s-au căsătorit vara trecută în Ucraina și au postat, pe rețelele sociale, numeroase fotografii de la nunta lor.

Angelina Zabarnyi, soția lui Illia Zabarnyi / Foto: Instagram

Anastasia Lunin s-a făcut remarcată la meciurile lui Real Madrid, neratând nicio ocazie să îl susțină pe Andriy Lunin la meciurile sale în tricoul „Los Blancos”. Anastasia a fost prezentă și la finala Champions League, unde soțul ei a fost rezervă, după revenirea lui Thibaut Courtois.

Anastasia Lunin, soția lui Andrei Lunin / Foto: Instagram

VIDEO Naționala României efectuează antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Ucraina. Selecționerul Edi Iordănescu a jonglat cu mingea și a făcut schimb de pase cu Jerry Gane

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.