Nationala

România - Ucraina, văzut pe un livestream ilegal » Zeci de mii de oameni au fentat sistemul

România - Ucraina / foto: Guliver/Getty Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 17 iunie 2024

România - Ucraina, primul meci al „tricolorilor” la EURO 2024, a putut fi urmărit ilegal pe platforma X, fostul Twitter.

Meciul dintre România și Ucraina, de la Campionatul European, a fost transmis în țară pe PRO TV, deținătorul de drepturi. Doar că partida a fost piratată și alte zeci de mii de persoane l-au văzut ilegal, pe rețelele de socializare.

România - Ucraina, văzut ilegal de zeci de mii de oameni

La fel ca meciurile tari din fazele finale Champions League, utilizatorii X au fost inventivi și au fentat UEFA și deținătorii de drepturi TV.

A existat un stream pe care s-a putut vedea gratis meciul echipei naționale a României, iar la un moment dat 35.000 de oameni vedeau ilegal România - Ucraina.

România, susținută frenetic din tribune

Munchen a devenit galben luni după-amiază, în ziua duelului România - Ucraina de pe Allianz Arena, stadionul lui Bayern Munchen.

Au fost peste 30.000 de români pe stadion pentru a susține echipa lui Edi Iordănescu și au dominat clar fondul sonor. S-a auzit „România, România!”, în startul meciului, ucrainenii fiind reduși la tăcere.

În timpul imnului, scenele au fost de-a dreptul emoționante. Toți românii s-au ridicat în picioare și au cântat „Deșteaptă-te, române!”, o demonstrație de forță din partea fanilor naționalei tricolore.

VIDEO. Imnul României a răsunat pe Allianz Arena înainte de meciul cu Ucraina de la EURO 2024

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.