Nationala

Lunin a fost cu românii! Portarul Ucrainei s-a păcălit la golul de 2-0 al lui Răzvan Marin

+37 Foto
Răzvan Marin/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 17 iunie 2024

Răzvan Marin, mijlocașul naționalei României, a marcat din afara careului cu Ucraina, pentru 2-0, în prima etapă a grupelor de la EURO 2024.

Marin l-a învins pe Lunin cu un șut din afara careului, în minutul 53. Portarul lui Real Madrid, a greșit, mingea i-a trecut pe sub brațe.

FOTO. Răzvan Marin, gol din afara careului în România - Ucraina

Execuția lui Răzvan Marin cu Ucraina

România s-a apărat jos în startul reprizei a doua, dar a reușit să lovească pe contraatac. Drăguș a luat mingea și a cărat-o până la mijlocul terenului, apoi i-a pasat lui Rațiu. Fundașul dreapta a continuat el contraatacul și i-a pasat lui Man, dar a fost blocat de un fundaș advers.

Balonul s-a dus la Răzvan Marin, care l-a trimis din prima la colțul lung. Lunin, care fusese învins și de Stanciu, a plonjat degeaba, mingea i-a trecut pe sub brațe și a intrat în plasă.

În acel moment, stadionul lui Bayern Munchen a „explodat” pur și simplu. Românii de pe arenă au făcut o atmosferă fabuloasă, au strigat pentru echipa națională, care a avut o prestație de vis.

Doar 4 minute mai târziu, Denis Drăguș a marcat din fața porții, din pasa lui Dennis Man. El a fost la limita ofsaidului, dar a fost în joc, salvat de un fundaș advers.

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.