Nationala

Ce scrie presa din Ucraina despre umilința suferită în fața României: „Ne-au distrus”

România a câștigat cu Ucraina, scor 3-0, în primul meci al nostru la EURO 2024. Presa ucraineană a avut o reacție de dezamăgire la finalul umilinței suferite/ FOTO Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 17 iunie 2024

România a câștigat cu Ucraina, scor 3-0, în primul meci al nostru la EURO 2024. Presa ucraineană a avut o reacție de dezamăgire la finalul umilinței suferite.

„Nu te poți gândi la ceva mai rău de atât”, a scris sport.ua, unul dintre cele mai importante site-uri din Ucraina, după dezastrul cu naționala României.

Ce scrie presa din Ucraina după 0-3 cu România

Un alt site ucrainean a avut o reacție și mai dură după umilința trăită pe Allianz Arena. „România a distrus Ucraina. Un fiasco total, prima ocazie a venit în minutul 76. Am fost toți un dezastru, adversarii au fost pe culmi”, a scris football24.ua.

România făcut cel mai bun meci din istoria sa la un Campionat European. A fost a doua victorie pentru echipa națională la EURO, după 3-2 cu Anglia la EURO 2000.

GALERIE FOTO. Reacția lui Rațiu din România - Ucraina a făcut înconjurul lumii

România a dominat și în tribune

Nu doar pe teren, ci și în tribune. România a fost peste Ucraina la toate capitolele. Peste 30.000 de români au cântat imnul național la începutul partidei, apoi au recidivat pe final.

După o prestație de vis a elevilor lui Edi Iordănescu, suporterii români au început din nou să cânte „Deșteaptă-te, române!”, cu doar câteva minute înainte de final, când România avea 3-0 și era clar că nu mai putea să piardă din mână victoria.

VIDEO. Bogdan Stelea, plăcut surprins de victoria naționalei contra Ucrainei, scor 3-0: „Nu mă așteptam, dar fotbalul este imprevizibil”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.