Nationala

Nicolae Stanciu, omul meciului cu Ucraina, prima reacție: „Ceva de neegalat vreodată. A doua cea mai fericită zi din viața mea”

Nicolae Stanciu (31 de ani), căpitanul naționalei României, a fost omul meciului cu Ucraina, în victoria fantastică cu 3-0 a „tricolorilor”. El a oferit declarații imediat după meci/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 17 iunie 2024

Nicolae Stanciu (31 de ani), căpitanul naționalei României, a fost omul meciului cu Ucraina, în victoria fantastică cu 3-0 a „tricolorilor”. El a oferit declarații imediat după meci.

Stanciu a deschis drumul spre succes cu un gol fabulos de la 20 de metri, în vinclu. La final, a ținut să precizeze că nu-l interesează cine marchează și le-a mulțumit fanilor. Nicolae a fost desemnat omul meciului de către UEFA.

Nicolae Stanciu, după România - Ucraina: „Așa ceva e de neegalat”

„Cred că, după nașterea fetițelor, e cea mai fericită zi, atât din viața mea, cât și a colegilor. Ceea ce am trăit astăzi nu se mai poate repeta, e de neegalat. Vreau să le mulțumesc din suflet acestor suporteri minunați, ceea ce ne-au făcut să simțit e ceva ce trăim doar o dată în viață. Le mulțumim pe această cale acestor fani minunați!

Tot ce îmi doresc e ca naționala să aibă rezultate, nu mă interesează cine marchează, nici pe mine, nici pe colegii mei. Nu ne interesează cine este marcatorul”, a declarat Nicolae Stanciu, la PRO TV, imediat după meciul fantastic cu Ucraina.

A fost doar a doua victorie a României la un Campionat European, după 3-2 cu Anglia la EURO 2000.

V-am mai spus, trebuie să credeți în noi! Noi sperăm să le oferim românilor ceea ce merită, ceea ce așteaptă. E incredibil!

- Denis Drăguș, atacant România

  • ROMÂNIA – Ucraina 3-0 (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

VIDEO. Imagini cu bucuria naționalei alături de fanii României » Nicolae Stanciu, omul meciului România - Ucraina

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.