Nationala

Au plâns ca niște copii! Cadre emoționante la întâlnirea dintre „tricolori” și familiile prezente la Munchen

+47 Foto
Andrei Rațiu a plâns de fericire la finalul victoriei istorice obținute de România în fața Ucrainei, scor 3-0, în primul meci de la Euro 2024. Și familia lui Denis Drăguș, soția și fiica, au izbucnit în lacrimi.

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 17 iunie 2024

Andrei Rațiu a plâns de fericire la finalul victoriei istorice obținute de România în fața Ucrainei, scor 3-0, în primul meci de la Euro 2024. Și familia lui Denis Drăguș, soția și fiica, au izbucnit în lacrimi.

România a făcut un meci perfect în fața Ucrainei. „Tricolorii” s-au autodepășit, împinși și de galeria minunată de la Munchen. Imediat după fluierul final, Andrei Rațiu a izbucnit în lacrimi. Unele de fericire pentru o victorie unică în istoria naționalei.

GALERIE FOTO. Lacrimi de bucurie imediat după România - Ucraina! Cum au fost surprinși Rațiu și familia lui Denis Drăguș

+18 Foto
Lacrimi după România - Ucraina / FOTO: Imago

La fel de emoționate au fost și fetele familiei Drăguș. Atacantul „tricolor” a fost susținut din tribune de soția Vanessa și de fiicele Gloria și Derya.

Când Denis a mers să le îmbrățișeze, lacrimile au început să curgă. Momentul a fost surprins de fotoreporterii de la Munchen.

Denis Drăguș, lăudat la GSP Live

Denis Drăguș a marcat golul de 3-0 din România - Ucraina. Leo Grozavu, specialist GSP Live, consideră că atacantul a fost cel mai bun fotbalist al meciului.

Nu vreau să se supere cineva pe mine, dar eu cred că n-am mai făcut de mult o așa partidă la un turneu final. Am jucat fantastic! Cu inima, cu spirit, cu mintea. Niște jucători extraordinari, determinați. Toți pentru unul și unul pentru toți. Felicitările mele selecționerului! A ales cele mai bune soluții, inspirat în tot ce a făcut.

Din punctul meu de vedere, Drăguș a fost jucătorul meciului. Și Drăgușin, Niță, toți de pe linia de fund. Dar Drăguș a fost cireașa de pe tort. A hărțuit în permanență, de el ne-am legat

- Leo Grozavu la GSP Live

Când sunt programate următoarele meciuri ale României la Euro 2024:

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt).

Ambele partide vor fi liveTEXT pe GSP.ro și televizate pe Pro TV.

GALERIE FOTO. Imaginea cu Rațiu a făcut înconjurul planetei » Gestul făcut imediat după golul lui Stanciu din România - Ucraina

VIDEO. Cum s-a trăit în România golul marcat de Nicolae Stanciu în poarta Ucrainei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.