Nationala

Cum s-a trăit pe gazon și în vestiar victoria cu Ucraina: „Nici nu știau ce i-a lovit!”

Bancu și Drăguș se felicită după victoria memorabilă cu Ucraina. Foto: Imago Images

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  luni, 17 iunie 2024

Nicușor Bancu (31 de ani) a făcut contra Ucrainei (3-0) unul dintre cele mai bune meciuri ale sale pentru echipa națională. La finalul jocului, fotbalistul Universității Craiova a oferit primele declarații.

Bancu a dezvăluit că selecționerul n-a apucat să vorbească deloc cu ei după meci, dar că „o va face cu siguranță la hotel”. El a adăugat: „Am sărbătorit pe mai multe melodii, dar prima a fost Made in Romania”.

„Cred că nu realizăm ce s-a întâmplat! Este ceva fantastic... Este cea mai frumoasă seară din viața mea! Mă bucur foarte mult că am ajuns la un turneu final și, mai mult decât atât, nu ne-am făcut de râs. Am făcut o partidă foarte frumoasă și vom rămâne în istorie”, a spus Bancu după meci.

Nicușor Bancu: „A fost ceva fantastic, aveam pielea de găină”

Cei 35.000 de români din tribunele de pe Allianz Arena i-au împins de la spate pe jucători, iar Bancu a făcut o plecăciune în fața acestora.

„Toți sunt un suflet, o inimă mare, iar cu acești suporteri fantastici... Suntem mândri de ei și suntem fericiți că le-am făcut această bucurie. A fost ceva fantastic, aveam pielea de găină și ne doream să începem meciul. Suntem fericiți că am făcut o partidă mare!”, a mai declarat acesta.

Nicolae Stanciu (31 de ani), căpitanul echipei naționale, a marcat un gol superb pentru România în meciul cu Ucraina, primul la EURO 2024.

„O execuție fantastică și-l felicit. Acest gol a deblocat partida și ne-a ridicat moralul. Am fost mult mai încrezători după 1-0 și s-a văzut acest lucru. Am intrat bine în repriza secundă, am marcat două goluri rapid, nici nu știau ce i-a lovit! Am fost foarte fericiți și mă bucur că n-am primit gol”, a mai punctat Bancu la finalul victoriei fantastice de la Euro 2024.

Imagini cu bucuria naționalei alături de fanii României » Nicolae Stanciu, omul meciului România - Ucraina

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.