Liga 1

Are 37 de meciuri la națională și e aproape de Universitatea Craiova: „Acord de principiu”

Mihai Rotaru, finanțatorul de la CSU Craiova

Articol de Liviu Manolache, Adrian Duţă  —  luni, 17 iunie 2024

Universitatea Craiova ar fi aproape de transferul lui Luis Javier Paradela (27 de ani), extremă stânga de la Saprissa, nou-promovată în prima ligă din Costa Rica.

Paradela, jucător cubanez, ar putea fi al doilea transfer al verii pentru Craiova, după Silviu Lung Jr.. El ar urma să vină la Universitatea sub formă de împrumut sezonul viitor, iar oltenii ar avea opțiune de cumpărare.

Universitatea Craiova, aproape de transferul lui Paradela

„Luis Javier Paradela e aproape fotbalistul Universității Craiova. Există un acord între cluburi, împrumut plătit timp de un an cu opțiune de transfer definitiv.

Înainte să plece, cubanezul ar urma să-și prelungească cu 3 ani contractul cu Deportivo Saprissa. Încă nu e făcut transferul pentru că mai sunt de pus la punct ultimele detalii la negocieri. Există acord de principiu”, a transmis jurnalistul Kevin Jimenez, din Costa Rica, pe contul de X.

Paradela a jucat 42 de meciuri în sezonul trecut la Saprissa, în campionat, a marcat 13 goluri și a pasat decisiv de 5 ori.

Extrema stânga e om de bază și în naționala din Cuba, are 37 de meciuri și 9 goluri. Paradela e cotat la 400.000 de euro pe Transfermarkt.

CSU Craiova, aproape să transfere și un al doilea jucător din Costa Rica

Paradela nu ar fi singurul transfer exotic făcut de Universitatea Craiova în această vară. Oltenii sunt aproape să-l înregimenteze și pe Carlos Mora, un jucător tot din Costa Rica, de la Alajuelense.

El e atacant dreapta, iar în sezonul trecut a înscris de 13 ori și a oferit 17 pase de gol. A debutat pentru naționala din Costa Rica în 2022. Oltenii vor să facă două transferuri după modelul lui Maldonaldo, adus tot din zona Americii Centrale.

400.000 de euroe cota lui Carlos Mora, potrivit Transfermarkt

Carlos Mora, jucătorul care e aproape de Universitatea Craiova, foto: Imago Images

VIDEO. Universitatea Craiova a plecat în cantonament în Austria. Imagini de pe aeroport

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.