Nationala

GSP a vorbit cu fanii după ce România a învins categoric Ucraina la EURO: „Să vină Belgia, îi batem și pe ei!”

Fanii au dat năvală la antrenamentul tricolorilor https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/5000-de-oameni-la-primul-antrenament-al-nationalei-in-germania-745272.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video), Carmen Dumitru  —  miercuri, 19 iunie 2024

Gazeta Sporturilor a lansat o campanie „catch all” în care reporterii GSP ies în stradă și află de la firul ierbii câtă pasiune și entuziasm au fanii României la Euro 2024.

Vor fi în total 10 episoade: înainte de startul EURO, după fiecare meci al României, după meciurile importante sau episoade axate pe anumiți jucători. Vrem să aflăm ce simt românii pentru Euro, câtă pasiune pun, de ce se entuziasmează.

EPISODUL 2 - Românii se înclină în fața tricolorilor după victoria categorică cu Ucraina

În episodul 2 am întrebat fanii cât de mult i-a suprins victoria uriașă a României cu Ucraina, care a fost rețeta succesului și ce speranțe au după această reușită.

Iar răspunsul a fost unul în care fanii s-au arătat surprinși de victoria României, dar și de atitudinea, determinarea și curajul pe care echipa l-a avut.

„Am fost foarte plăcut surprins, nu mă așteptam să fim atât de motivați, atât de montați! Chiar mi-a plăcut atitudinea băieților! Cred că putem să fim o surpriza plăcută la campionatul acesta!”, a spus un fan al echipei naționale.

„Mă așteptam să facem egal sau să pierdem, m-a surprins meciul, a fost un meci frumos. Au fost foarte luptători și au jucat cu dorința de a câștiga, nu au dat înapoi și au intrat cu mentalitate bună pe teren!”, a subliniat un alt suporter.

După victoria istorică în meciul cu Ucraina, românii vor ca jucătorii lui Edi Iordănescu să obțină un rezultat pozitiv și în următoarea partidă, cu Belgia: „Să vină Belgia, îi batem și pe ei!”

Alte mesaje ale fanilor după victoria cu Ucraina

Să trecem de grupe ar fi o reacție frumoasă din partea băieților și o replică pe care ar putea să o dea gurilor rele care nu le-au dat șanse

Și eu i-am criticat, aș fi ipocrit să nu spun că nu i-am criticat, dar mă bucur că și mie mi-au dat replica asta pentru că ne bucurăm să vedem România fiind în formă bună și câștigând!

Golul lui Stanciu, 100% cel mai frumos gol al turneului!

Aș putea spune că a fost meciul perfect, nu cred că pot fi adunate 3-4 faze pe care nu le-am jucat bine sau nu ne-am apărat bine

Daca aș fi liderul echipei, le-aș spune colegilor mei, în vestiar, înainte de meciul cu Belgia, să rămână la fel de motivați și să facem aceleași lucruri pe care le-am făcut la meciul cu Ucraina!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.