Nationala

Au întors toate privirile la meciul istoric făcut de România la München! Iubitele „tricolorilor” au primit mii de like-uri

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 18 iunie 2024

Peste 35.000 de români au fost la meciul de debut al echipei naționale la Euro 2024, România - Ucraina 3-0. O atmosferă fabuloasă, cu mai multe momente emoționante pe parcursul celor 90 de minute. În tribunele Allianz Arena s-au aflat și familiile fotbaliștilor români.

Meciul de debut al echipei naționale la Euro 2024 a fost „magnet” pentru soțiile și iubitele fotbaliștilor lui Iordănescu.

Marea majoritate a lor au avut bilete în cel mai bun loc de pe stadion, la tribuna oficială, chiar în primele rânduri. Fetele au făcut selfie-uri, story-uri și au urcat imaginile pe rețelele de socializare.

„Nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce simt, ceea ce simțim, ceea ce simte o țară întreagă” a fost mesajul pe care Crina, iubita lui Răzvan Marin l-a scris după fluierul final.

+18 Foto
Carina Rus

Ioana Stan, prietena lui Radu Drăgușin a postat poze de pe stadion și mesajul „17.06.2024 a day to remember”. „Emoții, mândrie si recunoștință”, a punctat Carina Rus, iubita lui Adrian.

„Recunoscătoare pentru aceste momente!”, a scris soția lui Florinel Coman, Ioana. Iar soția lui Nicolae Stanciu, Andreea a postat o fotografie de pe Allianz Arena și mesajul „Mă faci să mă simt atât de lalalalala”.

+18 Foto
Carina Rus

De pe stadion n-a lipsit Vanessa Drăguș, soția lui Denis, cea care a plâns la finalul partidei, după golul partenerului și momentul revederii în tribună.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.