Liga 1

Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a picat cu Virtus în Champions League » Ce spune despre ofertele pentru jucătorii de la echipa sa

Gigi Becali, patronul de la FCSB

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 18 June 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit despre primul adversar al echipei roș-albastre în preliminariile Champions League, Virtus.

FCSB a avut noroc la tragerea sorți în primul tur preliminar UCL, va da peste campioana din San Marino. Gigi Becali nici nu ia în considerare să nu ajungă în turul doi.

Gigi Becali: „Nici nu voiam să iau în considerare primul tur”

„Mergem să câștigăm meciul. Nici nu voiam să iau în considerare primul tur. Acum, că am întâlnit cel mai modest adversar, cu atât mai bine.

Nu aveam emoții. Eu mă bat să iau campionatul pentru a ajunge în grupele Champions League”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Gigi Becali: „Mă interesează doar Champions League”

Gigi Becali a anunțat că nu-l interesează să mai facă profit din vânzări în acest moment, ci doar calificarea în grupele Champions League. În cazul lui Coman situația stă diferit, Becali nu-l poate opri să plece, Al Duhail trebuie doar să plătească clauza și să se înțeleagă cu el.

„Nu mai vorbim de plecări la ora asta, vorbim doar de Champions League. Nu mă interesează ofertele! Să vând pe ce, pe 5 milioane? În grupele Champions League se dau 3 milioane la victorie.

Am vândut Stanciu și Man, 20 milioane. Să nu uităm de Chiricheș sau Gardoș. Am vândut jucători, nu joacă. Cu Alibec m-am încăpățânat la acel moment”, a mai declarat Gigi Becali.

FCSB își va afla miercuri posibila adversară din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Mai întâi, însă, trebuie să treacă de Virtus. FCSB va disputa prima manșă cu echipa din San Marino pe 9 sau 10 iulie, în deplasare, iar a doua manșă o săptămână mai târziu, acasă.

VIDEO. Marius Ștefănescu a oferit primul interviu după transferul la FCSB: „Mă simt extrem de fericit să fac parte din această echipă”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.