Nationala

Discursul care a transformat naționala » Cum și-a motivat Edi Iordănescu elevii înainte de România - Ucraina

+49 Foto
Cum i-a motivat Edi Iordănescu pe jucători înainte de România – Ucraina // FOTO: Imago

Articol de Andrei Crăiţoiu, Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 18 June 2024

România a debutat incredibil la EURO 2024, 3-0 cu Ucraina, după un meci excelent # La conferința de presă de azi, la o zi după meci, Adrian Rus a dezvăluit cum și-a motivat Edi Iordănescu elevii.

„Tricolorii” au fost extrem de motivați în partida de la Munchen și au jucat de o manieră spectaculoasă, o parte din merit fiind și a lui Edi Iordănescu, care și-a motivat jucătorii înainte de meci.

Cum i-a motivat Edi Iordănescu pe jucători înainte de România – Ucraina

„Eu sunt mai emotiv, la imn mi-au dat lacrimile. Înainte să ieșim pe teren la fel... Mister ne-a vorbit frumos, ne-a motivat. Ne-a zis că sus, în tribune, meciul e deja câștigat și că urmează să demonstrăm noi pe teren.

Zidul ăla galben din spatele porții ne-a dat o energie incredibilă”, a declarat Adrian Rus la conferința de presă.

Rus a dezvăluit și ce le-a transmis Iordănescu după meci: „Ne-a spus să fim echilibrați și să fim conștienți că a fost doar un meci. E o victorie istorie, a doua la un Campionat European, dar trebuie să fim echilibrați și să avem curaj”.

Am o rugăminte pentru voi, nu numiți această națională în niciun fel! Nu Generația de Aur, nu altfel. Asta e o generație de suflet pentru mine. Sunt sigur că mulți au mai pus suflet în trecut pentru România, dar nu ca această generație.

Trebuie să fie generația de suflet din istoria naționalei. A fost victoria generației de suflet! Nu știu dacă aș putea mulțumi cumva publicului, a fost călduros, activ. Le mulțumesc tuturor! Dar hai să felicităm băieții! S-au depășit pe ei.

- Edi Iordănescu

VIDEO. Adrian Rus e încrezător „Ne putem duela cu orice adversar” + Ce spune despre meciul cu Belgia

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.