Euro 2024

Care este singurul club din Superliga cu doi titulari în prima etapă de la Euro. Adrian Mutu a fost implicat în „afacere”

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 18 June 2024

Universitatea Craiova se laudă ca fiind singura echipă din România cu doi titulari în prima etapă de la Euro 2024: Nicușor Bancu, unul dintre cei mai buni jucători ai României ieri cu Ucraina (3-0), și georgianul Anzor Mekvabishvili, care a adunat 89 de minute cu Turcia (1-3), astăzi.

cu doi jucători titulari în prima etapă de la Euro 2024. Oltenii, mândri, se laudă cu Nicușor Bancu și cu Anzor Mekvabishvili, fotbaliști de prim 11 în tricoul alb-albaștrilor, care au fost în garniturile de start ale „tricolorilor” și georgienilor.

Mihai Rotaru a fost prezent la România - Ucraina (3-0), va veni echipat și la următoarele meciuri

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a fost prezent la Munchen, înaintea debutului la Europeanul nemțesc, fiind surprins de reporterii GSP în celebra berărie "Hofbrauhaus", veche de secole.

Omul de afaceri a purtat un tricou cu Nicușor Bancu, singurul reprezentant al formației din Bănie în prima reprezentativă. A că la următoarele meciuri va purta tricourile lui Vladimir Screciu, accidentat înainte de Campionatul European, și Alex Mitriță, care n-a fost convocat de selecționerul Edward Iordănescu.

La revenirea de la Euro, georgianul Mekvabishvili i-a promis un tricou al naționalei sale patronului din Bănie. În afara oltenilor, doar FCSB, din Liga 1, a mai avut jucător titular la Euro, pe Florinel Coman.

19meciuri a adunat în Liga 1 Mekvabishvili pentru Craiova la primul său sezon în România

Anzor Mekvabishvili la Universitatea Craiova adus de Adrian Mutu!

Dacă Bancu are un deceniu în echipamentul juveților, Mekvabishvili a sosit în Bănie la începutul anului. Suma de transfer a fost mare pentru România: 750.000 de euro, bani achitați celor de la Dinamo Tbilisi.

Mihai Rotaru a dezvăluit cum Adrian Mutu s-a implicat în transferul lui Anzor Mekvabishvili la Universitatea Craiova.

"Craiova a plătit pentru transferuri de fiecare dată, dar uneori lucrurile se complică. L-am adus pe Anzor, am plătit 750.000 de euro. Ne înțeleseserăm cu el, cu clubul, apoi am aflat că are un impresar. Lucrurile s-au complicat, a mai durat 3 săptămâni.

Știți cine a rezolvat-o? Adi Mutu, pentru că știa impresarul din Italia, jucaseră împreună. L-am sunat pe Adi și l-am rugat să ne ajute și s-a rezolvat. Impresarul nu voia să îl lase în România. Anzor este singurul jucător străin din România care va juca la Euro", a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

14meciuri are georgianul Craiovei pentru naționala țării sale

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.