Euro 2024

Incidente pe gazon imediat după Portugalia - Cehia » Îl țineau doi oameni, dar tot i-a reușit un „Siuu!”

+18 Foto
Doi spectatori au intrat pe teren după Portugalia - Cehia 2-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Eduard Apostol, Daniel Grigore  —  miercuri, 19 iunie 2024

Imediat după fluierul final din Portugalia - Cehia 2-1, în timp ce fotbaliștii lusitani salutau publicul, doi spectatori au pătruns pe teren, cel mai probabil în încercarea de face o poză alături de vedetele A Selecao # Stewarzii i-au imobilizat pe amândoi, apoi i-au scos cu forța de pe teren. Ceva mai mult de furcă au avut cu al doilea bărbat.

O victorie muncită, dar per total meritată de Portugalia, mai ales dacă ne uităm la statistici: 69-31% posesia, 19-5 raportul șuturilor, 13-0 la cornere, 622 versus 178 de pase reușite.

Golul lui Francisco Conceicao din prelungirile partidei a adus descătușarea printre lusitani. Imediat după fluierul final, Ronaldo & compania au mers să salute publicul portughez, pe spectatorii de la Tribuna 1 și pe cei din peluză.

VIDEO. Incidente imediat după Portugalia - Cehia, doi fani au intrat pe teren

În timp ce aplaudau spectatorii, printre jucătorii portughezi s-a strecurat un fan care a fentat forțele de ordine și a reușit să pătrundă pe gazon. Cel mai probabil, ținta lui era Cristiano Ronaldo, atracția numărul 1 atunci când vine vorba despre selfie-uri.

Stewarzii au intervenit destul de lent, dar ferm. Trei persoane l-au târât pe suporterul respectiv până la marginea terenului, l-au trecut de panourile publicitare și imediat după au fost „chemați” la o nouă intervenție, pentru că alt suporter intrase pe teren și se apropia periculos de mult de CR7 & compania.

Ținut de 2 oameni, dar i-a reușit un „Siuu!”

Acesta a fost mai recalcitrant, stewarzii l-au ținut secunde bune întins pe gazon, apoi l-au culcat din nou când a încercat să fugă. L-au escortat până la urmă în 2, dar nu au avut o misiune simplă.

Spectatorul în cauză a fost bătăios, iar atunci când a ajuns în dreptul ultrașilor portughezi s-a zbătut între cei doi stewarzi și, cum-necum, a făcut un „siuu”, celebrul mod prin care Cristiano Ronaldo își sărbătorește golurile.

+18 Foto
Portugalia - Cehia / foto Guliver/GettyImages

Înainte de meci, pe străzile din jurul stadionului sau la încălzire, apoi la finalul partidei, în parcarea și în curtea arenei, Cristiano Ronaldo a fost atracția numărul 1. Foarte multe persoane au purtat tricouri cu numele lui sau au venit la meci cu pancarte ce conțineau mesaje dedicate jucătorului de la Al Nassr.

Prin apariția din Portugalia - Cehia, Cristiano a devenit al doilea cel mai în vârstă fotbalist de câmp care joacă la un Campionat European. Doar Pepe, integralist și el contra cehilor, la 41 de ani și 113 zile, îl depășește.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.