Tenis

Alexander Zverev e nemulțumit de programare. Îi critică pe organizatori din cauza Euro 2024

Alexander Zverev în acțiune la Halle Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 19 iunie 2024

Organizatorii turneului de la Halle i-au pus lui Alexander Zverev meciul din „optimi”, cu Lorenzo Sonego, în paralel cu meciul Germania - Ungaria.

În vreme ce majoritatea germanilor se vor uita miercuri seară (18:00, ora Germaniei, una mai târziu în România) la meciul naționalei lor cu Ungaria, Alexander Zverev va fi pe terenul de tenis.

Alexander Zverev a fost programat să joace în paralel cu Germania - Ungaria

Organizatorii turneului de la Halle i-au programat meciul din optimile de finală împotriva italianului Lorenzo Sonego în paralel cu a doua apariție a naționalei Germaniei la Euro 2024!

Meciurile pe terenul central OWL Arena încep la 12:00 locală. Dar tenismanul în vârstă de 27 de ani are trei partide înaintea sa. În medie, un joc, plus pauze, durează în jur de o oră și jumătate până la două ore. Astfel că este puțin probabil ca germanul să pășească pe suprafața de joc înainte de ora 17:00.

Alexander Zverev, frustrat: „M-aș uita la fotbal, să fie clar!”

Zverev s-a supărat foarte tare și după victoria obținută în primul tur, marți seară, în fața compatriotului Oscar Otte, 6-7 (5), 6-3, 6-4, a răbufnit: „Nu a fost cu siguranță dorința mea. Dar nu eu hotărăsc.

Dacă ar fi să decid, aș face-o altfel. Sincer să fiu, nu cred că a fost inteligent din partea responsabililor turneului. Dacă nu aș juca, nu m-aș uita la un meci de tenis, m-aș uita la fotbal, să fie clar”.

Germania - Ungaria poate fi văzut pe un ecran gigant în spatele arenei centrale de la Halle!

De parcă ar fi vrut să-l frustreze și mai tare, s-a anunțat că de la 18:00, în spatele arenei, va fi organizată o vizionare publică a meciului Germania - Ungaria!

Organizatorii au reacționat la comentariile lui Zverez. Și au justificat planificarea spunând că toți ceilalți jucători ale căror partide au loc miercuri pe terenul central și-au încheiat primul tur înaintea lui Zverev și, prin urmare, au fost programați mai devreme.

„În plus, Alexander și-a terminat meciul abia marți, în jurul orei 19:00, și a trebuit să-i alocăm o perioadă de odihnă și de recuperare cât mai adecvată”, s-a arătat într-un comunicat de presă.

VIDEO. Corespondență GSP din Germania » Mihai Stoichiță vede un viitor măreț pentru națională: „Au explodat. Este ca pe vremea lui Hagi și a Nadiei Comăneci”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.