Euro 2024

Acuzații frontale ale maghiarilor, imediat după eșecul cu Germania de la EURO 2024: „Inexplicabil!”

Presa din Ungaria a „explodat” după eșecul cu Germania de la EURO 2024: „Inexplicabil!”/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 19 June 2024

Presa din Ungaria a răbufnit la adresa arbitrajului lui Danny Makkelie din meciul naționalei maghiare cu Germania, scor 0-2.

Ungurii sunt nemulțumiți că arbitrul olandez nu a dat fault la primul gol al Germaniei, marcat de Musiala. Ei acuză faptul că Gundogan a recuperat o minge în careul advers după un fault asupra lui Orban. Ilkay a fost cel care i-a dat assist-ul lui Jamal Musiala.

FOTO. Golul care i-a enervat pe maghiari: „Decizie inexplicabilă”

„Arbitrul și Germania au fost prea mult pentru echipa lui Marco Rossi - dar există încă o șansă de a merge mai departe”, a titrat sportal.hu.

„În minutul 22 s-a întâmplat ceea ce ne temeam: mingea a ricoșat din coapsa lui Orban, Gundogan l-a lovit cu corpul pe fundașul maghiar în fața porții noastre (poate chiar i-a lovit glezna), dar fluierul arbitrului, olandezul Danny Makkelie, nu s-a auzit...

În mod inexplicabil, VAR a confirmat și el decizia din teren”, au mai scris jurnaliștii maghiari.

„Naționala Ungariei a făcut un meci foarte bun în prima repriză, testând de mai multe ori apărarea germană, iar Szoboszlai a fost un adevărat dirijor - singurul lucru care a lipsit a fost un arbitraj corect pentru ca tabela de marcaj să arate egalitate la pauză.

Dorința lui Marco Rossi s-a îndeplinit, aceasta nu a mai fost o echipă maghiară care se cauta pe sine, precum împotriva Elveției, ci o echipă care a făcut gazdele să se lupte în fața propriului public”, a mai scris sportal.hu.

„Naționala Ungariei a luptat din greu, dar a pierdut și în fața nemților”, a titrat Nemzeti Sport, pe un ton mai blând.

VIDEO. Imnul Maghiarilor de Pretutindeni s-a auzit la Germania - Ungaria

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.