Nationala

Ucrainenii au dezvăluit cum i-au învins românii: „De la imn”. Lecția pe care au învățat-o de la „tricolori”

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 20 iunie 2024

Ucraina joacă mâine, vineri, cu Slovacia (ora 16:00), iar ochii „tricolorilor” sunt ațintiți și asupra acestui meci. După ce au pierdut lamentabil meciul cu România, elevii lui Serghei Rebrov fac promisiuni mari propriilor fani.

I-am bătut, dar suntem cu ochii pe meciul lor cu Slovacia! Ucraina a fost demolată de România, scor 0-3, luni la Munchen, iar fotbaliștii au avut ședință în vestiar chiar la stadion. Una la care liderul formației, Andriy Yarmolenko, i-a solicitat selecționerului Serghei Rebrov să nu ia parte, fiind o adunare a jucătorilor.

Pentru ucraineni urmează un joc de totul sau nimic cu Slovacia, mâine, vineri, de la ora 16:00. Slovacia a învins Belgia, scor 1-0, producând primul rezultat-șoc de la Euro.

+8 Foto
Artem Dovbyk, cu capul ascuns în tricou / Foto: GettyImages

Ucrainenii trimit mesaje către propriii fani: „Am citit tot și am auzit tot"

După ce selecționerul Serghei Rebrov și alți fotbaliști importanți ai lotului au făcut apeluri patriotice vizavi de participarea Ucrainei la Euro, pe fondul războiului din propria casă, jucătorii spun că și-au învățat lecția din partida cu România.

„Tricolorii” nu doar că i-au bulversat pe adversari, ci i-au și impresionat! Unul dintre fotbaliștii importanți ai echipei, Yukhym Konoplya (Șahtior Donețk), le-a cerut scuze propriilor suporteri. Public.

"A fost o zi proastă pentru noi. E greu, dar în următoarele două meciuri trebuie să sărim deasupra capetelor noastre. Am citit totul și am auzit pe toată lumea. Vă mulțumim pentru critici, acceptăm! Deja ne pregătim pentru următorul meci, așa că vă rugăm să susțineți echipa și fiecare jucător. Sprijinul tău este foarte important acum", a scris Konoplya pe rețelele de socializare.

15selecții și un gol are fundașul dreapta de 24 de ani

Românii i-au impresionat pe ucraineni de la imn

Fotbalistul a evidențiat și o calitate a românilor. De fapt, ar trebui să apreciem și, totodată, să luăm în seamă ceea ce spune un adversar.

"Noi nu am intrat pe teren cu dreptul, românii au făcut-o. Jocul nu a mers bine, totul a mers prost și, din păcate, am pierdut.

Am pierdut urât, nici nu ne putem privi în ochi. Când am ieșit la imn, am auzit o mulțime de români, foarte numeroși în tribune. Mi-am dat seama atunci că nu va fi ușor. Românii au făcut o treabă foarte bună în apărare, nu ne-au lăsat să facem nimic. Au jucat foarte bine, iar noi am jucat prost", a declarat Konoplya, citat de canalul de telegram Vzbirna.

30de meciuri, două goluri și două assist-uri a adunat Konoplya pentru Șahtior Donețk în sezonul recent încheiat

>

România i-a predat o lecție Ucrainei, susțin jucătorii: „Suntem de acord cu negativitatea”

Unul dintre cei mai buni jucători, dintre puținii mai buni, ai Ucrainei în meciul de la Munchen a fost Georgiy Sudakov. El le-a promis fanilor o altă atitudine pentru partida cu Slovacia.

"Rezultatul este firesc. Astfel de înfrângeri sunt un duș rece. Trebuie să-ți dai seama unde ai ajuns. Nu putem ține capul în jos. E greu, dar mai avem două meciuri și trebuie să ne schimbăm radical jocul și abordarea, concentrarea. Trebuie să schimbăm fiecare detaliu în fotbal! Fiecare trebuie să înceapă de la el însuși!

Aș dori să le cer scuze fanilor pentru acest joc. Sunt de acord cu negativitatea pentru că există așteptări mari de la noi. Eu iau toată ura în mod normal, dar după asemenea căderi, trebuie să te ridici și să mergi mai departe.

Primul gol ne-a derutat, iar al doilea ne-a terminat. A fost foarte greu din punct de vedere psihologic. Ne-am pierdut concentrarea, am abordat acest joc inadecvat, vom trage concluzii și vom face ajustări", a spus Sudakov pentru Vzbirna.

18selecții și două goluri a adunat Sudakov (21 de ani) la națională, fotbalist cotat la 35 de milioane de euro pe transfermarkt

Românii ne-au obligat să facem greșeli. Putem spune că România ne-a demontat foarte bine și planul ei de joc a fost foarte reușit. Ne-a neutralizat atacul. În principiu, am păstrat mingea, dar nu am putut crea nicio amenințare serioasă. Cred că, în primul rând, acesta este meritul României
Artem Dovbyk, atacant Ucraina

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.