Tenis

Campioana de la Wimbledon 2023, accidentare GRAVĂ la Berlin » S-a retras imediat

+21 Foto
Marketa Vondrousova s-a accidentat grav la Berlin, foto: X

Articol de Romeo Ene  —  joi, 20 iunie 2024

Marketa Vondrousova (24 de ani, 6 WTA), campioana de la Wimbledon 2023, a suferit o accidentare teribilă la Berlin, în meciul cu Anna Kalinskaya (25 de ani, 24 WTA). Jucătoarea din Cehia s-a retras imediat și așteaptă un verdict din partea medicilor.

Campioana de la Wimbledon de anul trecut ar putea rata Grand Slam-ul din acest an după această problemă medicală. Vondrousova a căzut rău, iar imaginile din optimile de la Berlin sunt greu de privit.

VIDEO. Marketa Vondrousova, accidentare gravă la Berlin

Vondrousova servea pentru câștigarea primului set în meciul cu Kalinskaya. Era 5-5 atunci când Vondrousova s-a prăbușit pe teren. Kalinskaya s-a speriat și a venit să o ajute pe adversara sa, care a avut nevoie de intervenția medicilor.

Marketa Vondrousova s-a accidentat grav la Berlin, foto: X

Vondrousova a încercat să revină pe teren după intervenția medicilor. Aceștia i-au aplicat un bandaj, însă jucătoarea din Cehia nu a mai putut continua și a fost nevoită să abandoneze, speriată de posibilitatea ca accidentarea să fie una foarte gravă, de lungă durată.

+21 Foto
Marketa Vondrousova / Foto: Instagram

În acest moment, participarea ei la Wimbledon este incertă. Jucătoarea așteaptă un răspuns din partea medicilor, iar în funcție de acesta va anunța dacă participă la Wimbledon, turneu de Grand Slam pe care l-a câștigat în 2023. Atunci, Vondrousova a câștigat incredibil turneul. Deși nu a fost cap de serie la început, a ajuns și a câștigat finala cu Ons Jabeur în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Cehoaica este o jucătoare de top și a ajuns până pe locul 6 WTA după triumful de la Londra, poziție pe care o ocupă și în acest moment. Pe lângă turneul de la Wimbledon, Vondrousova a mai reușit o finală și la Roland Garros, în 2019.

Recent, presa din Cehia anunța că Marketa Vondrousova și Hubert Hurkacz s-au întâlnit de mai multe ori în ultimele zile, la Praga și formează un cuplu în acest moment.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.