Euro 2024

EURO GSP » Spania – Italia, meciul cu afiș de finală! Boțoghină și Drejan revin în forță și analizează superduelul din Grupa B + Un nou concurs te pune la încercare

Articol de Andreea Visu  —  Thursday, 20 June 2024

EURO GSP revine, joi, 20 iunie, de la ora 21:30, cu o ediție specială. Alberto Boțoghină și Narcis Drejan vor comenta în stilul caracteristic meciul dintre Spania și Italia, din cadrul etapei a doua a grupelor Campionatului European din Germania.

Ne vedem înainte de meci pentru a prefața întâlnirea de pe Veltins Arena, apoi la pauză, cu impresiile lăsate de prima repriză, iar după meci, oferim concluziile acestei întâlniri.

De asemenea, nu rata ocazia de a câștiga mingea EURO 2024! Răspunde la întrebarea zilei și cel mai bun comentariu publicat în timp real va fi premiat la finalul emisiunii. Regulamentul concursului poate fi consultat AICI!

Spania și Italia se află la egalitate de puncte (3), în fruntea clasamentului Grupei B. Astfel, câștigătoarea partidei obține calificarea. Ierarhia este completată de către Albania și Croația, fiecare având câte un punct.

Jurnaliștii GSP.ro Ovidiu Ioanițoaia, Eduard Apostol, Ionuț Iordache, Andrei Crăițoiu, Sergiu Alexandru și Daniel Grigore se află în Germania și transmit cele mai noi informații despre turneul final.

Emisiunea poate fi urmărită pe www.gsp.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, pe Youtube, dar și la Radio Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.