Euro 2024

„Zorro” al Franței » Kylian Mbappe va purta o mască specială la Euro, după ce și-a spart nasul

+13 Foto
foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Thursday, 20 June 2024

Kylian Mbappe (25 de ani), căpitanul Franței, și-a făcut apariția la unul dintre antrenamentele conduse de selecționerul Didier Deschamps purtând o mască în culorile țarii lui, care să îi protejeze nasul, după ce a fost lovit în partida cu Austria, scor 1-0.

Kylian Mbappe, noul star de la Real Madrid, a avut de suferit după succesul naționalei „Cocoșului Galic” în fața austriecilor. S-a ales cu nasul spart în urma unui duel cu Kevin Danso, fundașul central de la Lens. Acesta a sângerat minute bune și a fost înlocuit chiar înainte de finalul partidei.

Didier Deschamps a trăit o adevărată sperietură în momentul în care Mbappe a fost lovit. Existau șanse ca acesta să fie operat, dar în cele din urmă, s-a renunțat la această idee, însă va rata următorul meci al francezilor, împotriva Olandei. Partida este programată vineri, 21 iunie, de la 22:00.

Acesta și-a comandat o mască specială care să îi protejeze partea superioară a nasului. Pe pagina de Facebook a naționalei Franței a apărut o fotografie cu căpitanul echipei, care se antrena cu zâmbetul pe buze, purtând o mască în culorile țarii pe care o reprezintă. Simbolul cu cocoșul, tradițioal francezilor, nu lipsește nici el de pe masca fotbalistului.

GALERIE FOTO. Kylian Mbappe a purtat o mască în culorile Franței la unul dintre antrenamente

Cel care se ocupă de pagina de Facebook a naționalei „cocoșului galic” a ales să introducă în postare și două emoticoane: unul cu un ninja, iar celălalt cu drapelul Franței.

Fotografia în care Kylian Mbappe apare cu o mască în culorile Franței la unul dintre antrenamente

FFF: „Mbappe nu are nevoie de operație la nas"

„Mbappe va urma un tratament în următoarele zile, dar nu va fi supus unei intervenții chirurgicale în viitorul imediat. O mască îi va fi confecționată pentru ca numărul 10 al echipei naționale să se poată pregăti în vederea reintrării în competiție după o perioadă de recuperare și terapie", a anunțat Federația Franceză de Fotbal (FFF) chiar prin vocea autorizată a președintelui Philippe Diallo.

VIDEO. Mbappe primește cadou masca pe care trebuie să o poarte la Euro 2024

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.