Euro 2024

Situația încurcată în tribuna Angliei: soția și fosta amantă a lui Kyle Walker l-au susținut pe fundașul lui Manchester City

+36 Foto
Annie Kilner, soția lui Kyle Walker, foto: Imago

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 21 iunie 2024

Annie Kilner, soția lui Kyle Walker, și Lauryn Goodman, fosta iubită, l-au susținut pe jucătorul lui Manchester City în partida încheiată la egalitate de Danemarca și Anglia, scor 1-1.

Momentul a avut hazul său, în condițiile în care cele două au purtat un război virulent în media. În schimb, au stat de această dată pe părți opuse de stadion și nu s-au intersectat.

Cele două femei au fost în conflict timp de mai mulți ani, după ce s-a descoperit că starul de la Manchester City a avut o relație cu Lauryn Goodman, 33 de ani, în timp ce era însurat cu Annie Kilner, 31 de ani, și a reieșit că avea un băiat cu amanta, pe nume Kairo.

+36 Foto
Annie Kilner, soția lui Kyle Walker. Foto: Imago

În luna decembrie, notează presa britanică, spiritele au fost din nou încinse atunci când soția a aflat că Walker, în vârstă de 34 de ani, i-a făcut un alt copil amantei, de data aceasta o fetiță. Judecând după faptul că Walker s-a dus la soție, după partida de ieri, se pare că cei doi au trecut de problemele din căsătorie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.