Liga 2

Steaua și-a prezentat transferurile, Oprița e resemnat: „În momentul ăsta nu am speranțe legate de promovare!” + ce își propun „militarii” în noul sezon

+12 Foto
CSA Steaua și-a prezentat astăzi achizițiile pentru sezonul 2024/2025. Antrenorul Daniel Oprița este resemnat în privința șanselor de promovare în Superligă.

Articol de Marius Mărgărit, Valentin David (video)  —  vineri, 21 iunie 2024

CSA Steaua și-a prezentat astăzi achizițiile pentru sezonul 2024/2025. Antrenorul Daniel Oprița este resemnat în privința șanselor de promovare în Superligă.

CSA Steaua face ultimele ajustări înaintea încă unui sezon aflat sub semnul incertitudinii. „Militarii” nu au drept de promovare și nu sunt semne că situația s-ar putea schimba în perioada imediat următoare.

Acțiunea de prezentare a noilor achiziții a avut loc vineri, în cadrul Târgului de Bere organizat la Auchan Drumul Taberei. Discursul lui Daniel Oprița a fost mai degrabă pesimist în privința șanselor de obținere a dreptului de promovare.

VIDEO. Daniel Oprița: „Nu am speranțe legate de promovare”

>

„Sperăm să fie mult mai bine față de sezonul trecut. Nu am realizat tot ce ne-am propus. Vor mai veni jucători, nu le pot da numele. Vor veni în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Sperăm să prindem play-off-ul și să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României.

Mi s-a prelungit contractul cu doi ani. Am avut discuții, dar nu ceva care să mă facă să las Steaua”, a spus Daniel Oprița.

Întrebat despre șansele de promovare, antrenorul Stelei a fost sincer:

La momentul ăsta nu am speranțe. Nu am auzit nimic până acum. La momentul ăsta, la cum văd că se mișcă lucrurile nu știu dacă se va mișca ceva. Cel puțin nu sezonul ăsta! De asta spun că vom încerca să tratăm serios Cupa României. Am văzut exemplul Corvinului. Se poate, mai trebuie să ai și șansă. Spun că nu am speranțe, dar orice e posibil. Problema e că timpul trece, începe campionatul.

De asta am și decis să aduc jucători care își doresc foarte mult să se afirme. La Steaua e o rampă de lansare pentru ei. Lumea se uită, pot sări în ochi. Poate și asta să fie o motivație pentru ei. Condițiile, suporterii o să îi motiveze

- Daniel Oprița

Noutățile Stelei pentru sezonul 2024/2025:

  • Florin Răsdan (29 de ani, mijlocaș): a revenit după 2 ani la Steaua. A evoluat între timp Viitorul Pandurii Tg. Jiu si CSM Alexandria. A făcut parte din proiect încă din Liga 4
  • Mihai Kereki (27 de ani, fundaș): venit de la Unirea Dej
  • Adrian Pop (24 de ani, mijlocaș): venit de la Unirea Dej
  • Rafael Munteanu (18 ani, portar): venit de la Farul
  • David Păcuraru (18 ani, atacant): venit de la Farul
  • Ionuț Gabriel Nedelea (23 de ani, fundaș stânga): venit de la CSM Alexandria.

La eveniment au mai asistat golgeterul Bogdan Chipirliu, portarul Horia Iancu și Daniel Vîrtej, favoritul fanilor din Ghencea.

David Păcuraru, atacantul de 18 ani, este fiul fostei mari handbaliste Alina Dobrin.

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.