Euro 2024

„Blocul roz” din Koln, cel mai mare bordel din Europa! » Acum, e un fanzone neconvențional, de 9.000m²: poți vedea Euro, iar în pachet primești un dans privat

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 22 iunie 2024

Kolnul este unul dintre orașele frumoase ale Germaniei și Europei, dar și locul dintr-o zonă rău-famată unde găsești, oficial, cel mai mare bordel din lume. Faimosul și controversatul „Pascha” oferă o gamă variată de opțiuni, de la vizionarea meciurilor de la Euro până la dansuri private și ore petrecute în compania unor prostituate.

Germania are mai multe centre ale libertinajului, dar cel de cea mai mare anvergură e în Koln. Un bloc luminat în roz, de 12 etaje, 9.000 de metri pătrați, aproximativ 120 de prostituate și o mie de clienți pe zi.

Pascha - cel mai mare bordel din lume, vechi din 1972 - este un punct de atracție neconvențional pentru turiștii care vin să viziteze orașul din nord-vestul Germaniei.

Dacă marea majoritate preferă Domul sau o plimbare pe podul Hohhenzolern, iar alții doresc să se piardă pe străduțele din Altstadt sau să miroasă un parfum la celebra casă 4711 - de la inventatorii apei de colonie, sunt și unii care trec pragul celebrului bloc roz ...

2022este anul în care clubul a fost renovat și vopsit în roz

Poți bea o bere cu prietenii la „Pascha", să vezi fotbal, apoi ... La meci!

Infamul „Pascha" este aglomerat în orice sezon, la orice oră, fiindcă pentru aceasta a fost conceput.

Cartierul și strada arată cum te aștepți lângă un asemenea loc, mai ales dacă este o seară cu picături de ploaie. Atmosferă de GTA, o pizzerie, câteva shaormerii - sau kebaperii - multă muzică orientală, o sală de jocuri de noroc și peste drum un alt bloc de multe etaje cu o „firmă" sugestivă la intrare: „Das Bordel".

Sunt și câteva mașini cu numere de România, mai ales că sâmbătă seară, la Rhein-Arena, joacă tricolorii contra Belgiei. Nu este doar un bordel, în ciuda faptul că, probabil, așa este cel mai cunoscut ca brand.

Cu ocazia derulării Campionatului European, gazdele au anunțat că au o zonă dedicată partidelor de fotbal, unde microbiștii pot veni, consuma o bere, mânca un wurst și apoi, dacă mai au chef, pot vizita și stabilimentul.

Așa arată strada din fața blocului roz

Într-o seară de vineri, destul de rece afară, dar cu simțurile înfocate, se aud glasuri de români în zonă. Unii își aranjează gulerul la jachetă, e și răcoare, pot fi considerate și chipuri cunoscute în lumea asta mare.

În pauză meciurilor, bărbații își clătesc ochii cu un show pe scenă. Intrarea este liberă pentru femei și bărbați cu vârsta de peste 18 ani.

3alte stabilimente similare au fost deschise de proprietarii „Pascha" în Munchen, Salzburg și Linz. La origini s-a numit „Eros Center", dar are actuala denumire din 1995

Săptămânile trecute, scandal public cu pașapoarte germane de contrabandă pentru chinezii bogați

Într-un astfel de lupanar se țes multe povești, e plin internetul de ele. Nu sunt savuroase sau hazlii de fiecare dată, unele sunt crude și violente. Imaginea din afară este ceva... Ieșit din comun. Să vezi ditamai blocul roz, plin de comerciante de plăceri, chiar și într-o lume ce se vrea deschisă la minte, este mai altfel.

Se mai fac raiduri, sunt și figuri dubioase afară și înăuntru, iar fondatorul, Hermann Müller, a fost condamnat la 3 ani de închisoare, în septembrie 2017, din cauza unei evaziuni fiscale.

Blocul a fost vopsit în roz în urmă cu doi ani, de noul proprietar. O femeie de afaceri chineză, Jing Ju, a trecut la conducere, alături de doi avocați germani. În urmă cu câteva săptămâni, a erupt un mare scandal public privind un trafic de contrabandă cu pașapoarte germane pentru cetățenii chinezi bogați.

2kilometri despart centrul orașului Koln de \"faimosul\" Pascha

Multe prostituate sunt din România, transmit clienții online. Ce prețuri găsești la Pascha

O simplă căutare pe internet și o recenzie a părerilor clienților arată că sunt și multe comerciante din România care evoluează la Pascha Koln. Review-urile scot la lumină episoade diverse din interior. De la firul ierbii. Logic, sunt și oameni mulțumiți, dar și mulți care strâmbă din nas. De la prețurile piperate la situațiile de "unu la unu", acuzând aroganță, jecmăneală, comercializarea de droguri și câte și mai câte.

Iată câteva prețuri orientative, conform site-ului oficial:

  • 20 de euro - intrarea de persoană la clubul de noapte (6 ore admise)
  • 200 de euro - intrarea pentru cinci persoane, plus consumație (o sticlă de vodcă sau gin, băuturi energizante), plus un dans din partea casei (20 de minute)
  • 170 de euro - intrarea pentru o persoană, plus o sticlă mică de șampanie și un dans privat (20 de minute)
  • 360 de euro - intrarea pentru o persoană, plus o sticlă mare de șampanie Moet și un dans privat (30 de minute)

200de euro este costul minim al unui pachet pentru cel puțin 5 persoane

Prostituția este legală în Germania din 2002

2002 este anul în care a fost adoptată Legea prostituției în Germania. De atunci, există dreptul la remunerație legală ca lucrător sexual. Acesta nu îți mai poate fi refuzat sub pretextul „imoralității” prostituției.

În plus, poți încheia un contract de muncă și astfel ai acces și la sistemul de asigurări sociale. Începând cu 1 iulie 2017 s-a adoptat Legea pentru protecția prostituatelor (ProstSchG). Conform acesteia, trebuie să te înregistrezi la o autoritate cu activitatea pe care o practici.

Prostituția este prestarea unui serviciu sexual pe bani între persoane care au vârsta peste 18 ani. Important este ca toți cei implicați să ofere, respectiv să primească aceste servicii de bună voie. Prostituția înseamnă sex pentru (de obicei) bani și este întotdeauna voluntar.

Dacă nu lucrezi de bună voie în domeniul prostituției, ci cineva te obligă să faci asta, acest lucru este o infracțiune. Și dacă respectiva persoană este soțul (soția) ta!

Poți reclama persoana care te obligă la poliție. Ție nu ți se va întâmpla nimic, pentru că aici prostituția este legală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.