Nationala

Susținători speciali pentru România: sora lui Edi Iordănescu și soția lui Denis Drăguș au atras toate privirile » Cine l-a așteptat pe Ianis Hagi

+19 Foto
Maria Iordănescu, în dreapta

Articol de Andrei Crăiţoiu, Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 22 iunie 2024

România va fi susținută de aproximativ 30.000 de suporteri la meciul cu Belgia, programat pe arena din Koln, de la ora 22:00. Elevii lui Edi Iordănescu au susținători speciali în tribune.

Arena din Koln e colorată în galben la meciul dintre România și Belgia. Familiile „tricolorilor” sunt prezente în tribune. Reporterii GSP prezenți în Germania au surprins imagini speciale înaintea partidei.

FOTO. Susținători speciali pentru România: sora lui Edi Iordănescu și soția lui Denis Drăguș au atras toate privirile! Cine l-a așteptat pe Ianis Hagi

+19 Foto
Gică Hagi, pe rândul de sus, alături de Grindeanu, Burleanu și Marchetti (de la stânga la dreapta, pe rândul de jos)

Ianis Hagi, rezervă la meciul cu Belgia, a mers să își salute fostul coechipier de la Farul și de la națională. Tudor Băluță, îmbrăcat într-un tricou „tricolor” cu numărul 10, este la meci alături de iubită și de prieteni.

O altă prezență deosebită este Maria Iordănescu, sora selecționerului Edi Iordănescu. Pictată pe față, a aplaudat ieșirea fotbaliștilor români de la vestiare.

Denis Drăguș este susținut și de această dată de soția Vanessa și de fiicele Gloria și Derya. La victoria cu Ucraina au oferit scene emoționante, șiroaie de lacrimi la final.

„Centralul” Szymon Marciniak s-a întreținut câteva clipe cu Bogdan Racovițan și cu Deian Sorescu. I-a arbitrat pe cei doi în prima ligă poloneză. Racovițan joacă la Rakow. A fost coleg o bună perioadă cu Sorescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.